search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:45
MENU CLOSE

Η επανάσταση, αντί του Λένιν περιελάμβανε Βαρουφάκη!

28.07.2015 09:18
Η επανάσταση, αντί του Λένιν περιελάμβανε Βαρουφάκη! - Media

Εμείς οι «αντιδραστικοί», οι «γερμανοτσολιάδες», οι «προδότες» και οι «πουλημένοι», οι «πράκτορες» και οι «προσκυνημένοι», είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή για τον αξιότιμο κύριο Βαρουφάκη, (πολύ πριν την έγκριτη Αυγή) όταν ο μοιραίος για την χώρα αυτός άνθρωπος εμφανίστηκε στις «αμεσοδημοκρατικές» και τις άλλες γελοίες εκδηλώσεις των «αγανακτισμένων» της πλατείας Συντάγματος.  

 

Εμείς οι «αντιδραστικοί», οι «γερμανοτσολιάδες», οι «προδότες» και οι «πουλημένοι», οι «πράκτορες» και οι «προσκυνημένοι», είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή για τον αξιότιμο κύριο Βαρουφάκη, (πολύ πριν την έγκριτη Αυγή) όταν ο μοιραίος για την χώρα αυτός άνθρωπος εμφανίστηκε στις «αμεσοδημοκρατικές» και τις άλλες γελοίες εκδηλώσεις των «αγανακτισμένων» της πλατείας Συντάγματος.  Τότε, με τα σεντούκια ξέχειλα με δις και τους τραπεζικούς λογαριασμούς εντός κι εκτός της χώρας να σπάνε κοντέρ, οι …εξεγερμένοι του Συντάγματος μιλούσαν για «πείνα», «εξαθλίωση», «ανθρωπιστική κρίση», και άλλες ιστορίες για αγρίους που μόνο η αριστερή μυθοπλασία φαντάζεται – όπως ακριβώς οι θεωρητικοί της «αριστερής αφήγησης» που βλέποντας μια  φωνακλάδικη παρέα ρέμπελων γλεντοκόπων, ψυχανεμίζονται τις απαρχές της παγκόσμιας επανάστασης! 

Τελικά, με την Πρώτη Φορά Αριστερά, ο στόχος επετεύχθη κι όλα έγιναν εφιαλτική πραγματικότητα: εξανεμίσθηκαν τα δις, έκλεισαν οι τράπεζες, σχηματίστηκαν ουρές (αξεπέραστος συμβολισμός του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού), επήλθε στ’ αλήθεια ανθρωπιστική κρίση, εξαπλώθηκε σαν επιδημία η φτώχια – με δυο λόγια  ωρίμασαν οι «αντικειμενικές και υποκειμενικές συνθήκες» για την επανάσταση…  Μόνο που η επανάσταση αντί του Λένιν …είχε Βαρουφάκη, τον αδιαμφισβήτητο σταρ των διαστημικών διαπραγματεύσεων.

Κοντολογίς, τις γελοιότητες της κυβέρνησης που έδωσε ανοιχτή εντολή στον κύριο Βαρουφάκη να διαπραγματευτεί ανεξέλεγκτα  τις τύχες της χώρας και των πολιτών της, τις πληρώνουμε όλοι με τεράστιο κόστος. Πρόκειται για ένα θηριώδη λογαριασμό του οποίου τις πολύπλευρες καταστροφικές συνέπειες κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει. Μέσα σε πέντε μήνες, η χώρα υπέστη βιβλική καταστροφή, μια καταστροφή που διασκεδάζεται με τις ζέστες του καλοκαιριού και τις κρυάδες της κυβερνητικής επικοινωνιακής πολιτικής που ιδρώνει για να καταστήσει το μέγα ψεύδος της, ελάχιστη αλήθεια. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:44