search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:18
MENU CLOSE

Σκληρή επίθεση σε Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ από Αλαβάνο

04.08.2015 16:15
Αλαβάνος: Το ήθος Βαρουφάκη, Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνη δοκιμάστηκε με το τρίτο Μνημόνιο - Media

Ο άνθρωπος που προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του Συνασπισμού, τώρα τον αποδομεί λέγοντας πως ούτε ο πρωθυπουργός ούτε το κόμμα του λένε την αλήθεια στο λαό.

 

Ο επικεφαλής του Σχεδίου Β και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, Αλέκος Αλαβάνος μιλώντας στον Ανδρέα Παπαδόπουλο και τον ρ/σ Παραπολιτικά, «Πιστεύω ότι ο κος Τσίπρας έδειξε ότι έχει μια πολιτική ικανότητα επιβίωσης άλλου διαμετρήματος, ικανότητα που δεν διστάζει στο να κάνει πλήρη ανάστροφη 180 μοιρών και στις θέσεις του και επομένως νομίζω αργά ή γρήγορα θα έβρισκε το δρόμο του να παίξει έναν ρολό κεντρικό πολιτικό ο οποίος κατά την γνώμη μου είναι ιδιαίτερα αρνητικός για την χώρα μας. Ιδιαίτερα αρνητικός και δεν είναι τιμητικός για έναν άνθρωπο ο οποίος έρχεται από την Αριστερά. 

…Εγώ προσπαθώ να πάρω αυτή την λαϊκή αντίληψη που υπήρχε για την Αριστερά, ότι η Αριστερά προσφέρει, ότι η Αριστερά είναι ανιδιοτελής και ότι η Αριστερά δεν λέει ψέματα. Ένα πολύ απλό χαρακτηριστικό αν θέλετε της πολιτικής συμπεριφοράς είναι το να μιλήσεις ντόμπρα και ειλικρινώς στον ελληνικό λαό. Είδαμε ότι αυτό ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει ούτε στον κ. Τσίπρα, ούτε σε όλη την ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:14