search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:29
MENU CLOSE

Συνελήφθη 31χρονος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας

10.08.2015 08:54
Συνελήφθη 31χρονος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας - Media

Συνελήφθη στη Ν. Εύβοια, ένας 31χρονος Έλληνας ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

 

Συνελήφθη στη Ν. Εύβοια, ένας 31χρονος Έλληνας ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο συλληφθείς τουλάχιστον τα τελευταία έξι χρόνια διακινούσε μέσω διαφορετικών IP, τα οποία υπέκλεπτε «σπάζοντας» κωδικούς από ανύποπτους κατόχους, σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, κυρίως από το εξωτερικό, με αναπαραστάσεις βιασμών νηπίων και βρεφών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αστυνομία τον αναζητούσε το τελευταίο τετράμηνο, αλλά δεν μπορούσαν να τον εντοπίσουν εξαιτίας της ικανότητάς του να υποκλέπτει ξένα IP και να καλύπτει τα ίχνη του.

Κατόπιν έρευνας στην οικία του στην Αττική, ενώ απουσίαζε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 38.000 αρχεία αποθηκευμένα σε σκληρό δίσκο, με αντίστοιχα βίντεο, ενώ μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αρχές τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν σε τροχόσπιτο στη Ν. Εύβοια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01