search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:12
MENU CLOSE

Δείτε την αντίδραση της ρεπόρτερ όταν την τσίμπησε τεράστιο έντομο on air (Video)

12.08.2015 11:09
Δείτε την αντίδραση της ρεπόρτερ όταν την τσίμπησε τεράστιο έντομο on air  (Video) - Media

«Θεέ μου με τσίμπησε ένα γ@@μένο έντομο, θα βάλω τα κλάματα» είπε στον αέρα και διέκοψε τη σύνδεση 

 

Η Alex Bernhardt, είναι μια γνωστή δημοσιογράφος της Αυστραλιανής τηλεόρασης. Εργάζεται στο τηλεοπτικό δίκτυο Channel nine και έχει καλύψει πολλά γεγονότα στη ζωή της. Είναι αυτό που λέμε «μπαρουτοκαπνισμένη» ρεπόρτερ. 

Όμως όσο και μπαρουτοκαπνισμένος και εάν είναι κάποιος, όταν δεχτεί μια αναπάντεχη επίθεση από κάποιο έντομο, όταν νιώσει να τον τσιμπάει ένα έντομο, ακόμη και εάν βρίσκεται στον αέρα, τα χάνει.

Η Alex λοιπόν μετέδιδε ζωντανά για το κανάλι της όταν ένα μερμήγκι- Ταύρος της επιτέθηκε και άρχισε να την τσιμπά με μανία στο πόδι. Ο πόνος ήταν βασανιστικός και η ρεπόρτερ σταματάει τη μετάδοση και αρχίζει σχεδόν να κλαίει: «Θεέ μου, με τσίμπησε ένα γ@@μένο έντονο. Ωωω θεέ μου πονάει πολύ. Δεν αντέχω θα κλάψω» είπε και ξαφνικά σκύβει και βγαίνει από το πλάνο.

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγους μήνες, αλλά η Alex Bernhardt, το ανέβασε μόλις πριν λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Το μερμήγκι- Ταύρος είναι ένα εξαιρετικά επιθετικό είδος μερμηγκιού που μπορεί να φτάσει και τα 40 χιλιοστά μήκος. Ζει στην Αυστραλία. Χαρακτηρίζεται από τις σφοδρές του επιθέσεις, τα επώδυνα τσιμπήματα του (το δηλητήριο του θεωρείται από τα πλέον τοξικά δηλητήρια εντόμων) και από το γεγονός ότι δεν σταματάει την επίθεση ακόμη και εάν το σκοτώσεις. Τα τεράστια σαγόνια του συνεχίζουν να ανοιγοκλείνουν.  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01