search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:20
MENU CLOSE

Τρεις ακόμα γυναίκες κατηγορούν τον Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση

13.08.2015 10:04
Τρεις ακόμα γυναίκες κατηγορούν τον Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική κακοποίηση  - Media

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης για τον Μπιλ Κόσμπι, αλλά προφανώς δεν έχει τέλος και η λίστα με τις γυναίκες που κακοποίησε.

 

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης για τον Μπιλ Κόσμπι, αλλά προφανώς δεν έχει τέλος και η λίστα με τις γυναίκες που κακοποίησε, καθώς όλο και μεγαλώνει. Τρεις ακόμα γυναίκες τον κατηγορούν τώρα για σεξουαλική κακοποίηση.

Μία από αυτές είναι η ηθοποιός Ίντεν Τερλ, η οποία είχε εμφανιστεί στο «The Cosby show» και κατηγορεί τον ηθοποιό ότι τον κακοποίησε. Η επίσης, ηθοποιός Λίντα Ριτζγουέϊ Γουάιτνιρ ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης σε συνέντευξη της για δουλειά.

Και μία αεροσυνοδός, η Κολίν Χιουζ, περιέγραψε σε συνέντευξη Τύπου πως την κακοποίησε ο ηθοποιός. Γνωρίστηκαν σε μία πτήση και έπειτα ανταποκρίθηκε σε κάλεσμα του να δειπνήσουν. Στη συνέχεια την κάλεσε στο δωμάτιο του να πιουν σαμπάνια. Αυτή ένοιωσε να ζαλίζεται. Όταν ξύπνησε κατάλαβε ότι ο Κόσμπι είχε ρίξει κάτι στο ποτό της και την είχε κακοποιήσει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:20