search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:34
MENU CLOSE

Μόλις έκλεισε τα 18, άρχισαν οι προτάσεις για πορνό (Photos)

13.08.2015 11:37
Η μικρή Καρντάσιαν τα έβγαλε όλα έξω! (Photos) - Media

Η μικρότερη της «συμμορίας» των Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ, έκλεισε πριν λίγες μέρες τα 18.

 

Η μικρότερη της «συμμορίας» των Καρντάσιαν, η Κάιλι Τζένερ, έκλεισε πριν λίγες μέρες τα 18. Όχι μόνο το γιόρτασε φαντασμαγορικά, αλλά ακόμα το γιορτάζει με διακοπές σε γιοτ από εδώ και από εκεί.Ενώ ο 25χρονος φίλος της, ο ράπερ Tyga της έκανε δώρο μία Ferrari. 

Η μικρή ετεροθαλής αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν, βλέπει την δημοτικότητα της να αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Έχει μπει για τα καλά στον χώρο της showbiz, ενώ οι καμπύλες της τείνουν να μοιάσουν σε αυτές της διάσημης αδερφής της, Κιμ.

Οι μετοχές της έχουν τόσο ανέβει, ώστε την επόμενη μέρα της ενηλικίωσης της, site με πορνό της έκανε πρόταση να συνεργαστούν και συγκεκριμένα, η πρόταση βασίστηκε στα πλούσια και σαρκώδη χείλη της. Τα οποία-μαντέψτε-δεν είναι φυσικά, αλλά προϊόν αισθητικών επεμβάσεων. 

Μόλις δεκαοκτώ…

Μια Ferrari ήταν το δώρο γενεθλίων από τον αγαπημένο της

Από τις διακοπές της στο Μεξικό

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01