search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:22
MENU CLOSE

Νεκρή με μαχαιριές σε όλο της το σώμα βρέθηκε η εγγονή του Μόργκαν Φρίμαν (Photos)

17.08.2015 09:22
Νεκρή με μαχαιριές σε όλο της το σώμα βρέθηκε η εγγονή του Μόργκαν Φρίμαν (Photos) - Media

Νεκρή με μαχαιριές σε όλο της το σώμα βρέθηκε η 33χρονη θετή εγγονή του Μόργκαν Φρίμαν, Ιντένα Χάινς, σε πεζοδρόμιο του Μανχάταν.

 

Νεκρή με μαχαιριές σε όλο της το σώμα βρέθηκε η 33χρονη θετή εγγονή του ηθοποιού Μόργκαν Φρίμαν, Ιντένα Χάινς, σε πεζοδρόμιο του Μανχάταν το πρωί της Κυριακής.

Οι αστυνομικές αρχές συνέλεβαν τον σύντροφος της Χάινς, τον 30χρονο Λαμάρ Ντέιβενπορτ, ύστερα από κατάθεση μιας κατοίκου της περιοχής όπου έγινε η δολοφονία.

  

Σύμφωνα με τον ξένο τύπο, το ζευγάρι είχε βγει για φαγητό με τον καλύτερο φίλο του Ντέιβενπορτ εκείνο το βράδυ, ο οποίος δήλωσε ότι είδε την Χάινς «πιο ευτυχισμένη από ποτέ».

Μάρτυρας που βρισκόταν σε διαμέρισμα κοντά στο σημείο της δολοφονίας ανέφερε ότι άκουσε μια γυναικεία κραυγή και στη συνέχεια τον Ντέιβενπορτ να φωνάζει: «Ο Ιησούς γεννάται».

Επιπλέον, ο 65χρονος Τζορτζ Χουντάκο δήλωσε ότι παρακολούθησε την δολοφονία από το παράθυρο του σπιτιού του και κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χουντάκο, ο δολοφόνο της Χάινς της επιτέθηκε φωνάζοντας «Βγείτε έξω διάβολοι! Σας ξορκίζω διάβολοι! Στο όνομα του Ιησού Χριστού, σας ξορκίζω!».

  

Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες τις οποίες δημοσίευσε η New York Post, η αστυνομία συνέλαβε τον Ντέιβενπορτ ενώ εκείνος συνέχιζε να μαχαιρώνει το άψυχο σώμα της Χάινς. Συγκεκριμένα, ο Ντέιβενπορτ συνέχιζε να κάνει την κίνηση του μαχαιρώματος όταν κατέφτασε η αστυνομία χωρίς να κρατάει κάτι στα χέρια του, καθώς το μαχαίρι ήταν κολλημένο στο στήθος της Χάινς. Ο Ντέιβενπορτ βρισκόταν υπό την επήρεια κοκκαϊνης κατά πάσα πιθανότητα, ανέφεραν οι αστυνομικοί. Ο φερόμενος δράστης είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών και για άλλα αδικήματα.

Η 33χρονη ήταν εγγονή της πρώτης συζύγου του Μόργκαν Φρίμαν, Τζανέτ Αντέρ Μπράρντσο. Ο ηθοποιός ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Θέλω να αναγνωρίσω το τεράστιο ξέσπασμα αγάπης και στήριξης την οποία έλαβε η οικογένειά μου σχετικά με τον τραγικό και παράλογο θάνατο της εγγονής μου Ιντένα Χάινς. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

I want to acknowledge the tremendous outpouring of love and support my family has received regarding the tragic and senseless passing of my granddaughter Edena Hines. Thank you from the bottom of my heart. -M

Posted by Morgan Freeman on Sunday, 16 August 2015

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01