search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:39
MENU CLOSE

Φωτογραφίζονται γυμνόστηθες με τουρίστες στη Νέα Υόρκη για να βγάλουν τα προς το ζην (Photos)

18.08.2015 08:22
Φωτογραφίζονται γυμνόστηθες με τουρίστες στη Νέα Υόρκη για να βγάλουν τα προς το ζην (Photos) - Media

Ποζάρουν γυμνόστηθες με τουρίστες στην πλατεία  Times Square της Νέας Υόρκης για 12 ώρες την ημέρα και δίνουν το 40% των εισπράξεών τους στα αφεντικά τους.

 

Ποζάρουν γυμνόστηθες με τουρίστες στην πλατεία  Times Square της Νέας Υόρκης για 12 ώρες την ημέρα και δίνουν το 40% των εισπράξεών τους στα αφεντικά τους.

Ένα νέο επάγγελμα έχει κάνει την εμφάνισή του στην πλατεία-αξιοθέατο της Νέας Υόρκης, κατά το οποίο νεαρές και όμορφες γυναίκες εμφανίζονται γυμνόστηθες με body art και φωτογραφίζονται με τουρίστες για να βγάλουν τα προς το ζην.

Η 25χρονη εργαζόμενη Χάνα Νικόλ Ρουμπιάνο από την Κολομβία δήλωσε: «Εργαζόμαστε πολύ σκληρά… Πρέπει να χαμογελάμε όλη την ημέρα και να μεταδίδουμε θετική ενέργεια στους ανθρώπους. Δεν έχει σημασία αν έχεις περίοδο ή εάν αισθάνεσαι απαίσια ή ακόμη κι αν πέθανε η μάνα σου. Εδώ είσαι ένας χαρακτήρας, έτσι οι άνθρωποι πρέπει να βλέπουν το χαμογελαστό πρόσωπό σου».

Ο 23χρονος Τσάρλι Σάντος, ο οποίος ζωγραφίζει τα σώματα των κοριτσιών και επιβλέπει την εργασία τους, ανέφερε: «Εγώ είμαι απλά ο ζωγράφος. Μου αρέσει να ζωγραφίζω σώματα. Εκείνες μπορούν να βγάλουν 300 δολάρια για οκτώ ή δέκα ώρες. Επί αυτού του ποσού, δέχονται μια… περικοπή της τάξεως του 40%».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01