search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:02
MENU CLOSE

Λεουτσάκος: Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση (Video)

20.08.2015 07:05
Λεουτσάκος: Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση (Video) - Media

Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη ότι η Αριστερή Πλατφόρμα ήθελε τη συντεταγμένη έξοδο της χώρας από το ευρώ άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται σε αυτήν, Στάθης Λεουτσάκος.

 

Κριτική στην κυβέρνηση με αφορμή τη δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη ότι η Αριστερή Πλατφόρμα ήθελε τη συντεταγμένη έξοδο της χώρας από το ευρώ άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που πρόσκεινται σε αυτήν, Στάθης Λεουτσάκος.

«Είναι κανείς να λυπάται όταν η κυρία Γεροβασίλη χρησιμοποιεί επιχειρήματα που χρησιμοποίησαν στο παρελθόν Σαμαράς, Βενιζέλος και Γεωργιάδης κατά του ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο κ. Λεουτσάκος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. και πρόσθεσε:

«Ο Σόιμπλε δεν έδωσε συγχαρητήρια στην Πλατφόρμα αλλά στην κυβέρνηση».

Σε ό,τι αφορά τη στάση που θα κρατήσει η Αριστερή Πλατφόρμα σε περίπτωση που η κυβέρνηση ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Λεουτσάκος τόνισε ότι «δεν ψηφίσαμε και δεν θα ψηφίσουμε καμία μνημονιακή διαδικασία, δεν θα ψηφίσουμε εκποίηση του δημόσιου πλούτου».

«Το μόνο που δεν θα κάνουμε είναι να υποταχθούμε και να πάμε στο σπίτι μας. Θα είμαστε ενεργοί με το λαό. Το «όχι» χρειάζεται πολιτική έκφραση και θα είμαστε παρόντες», ανέφερε ο Στάθης Λεουτσάκος, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο η Αριστερή Πλατφόρμα να προχωρήσει στο μετασχηματισμό της σε πολιτικό κόμμα.

«Η κυβέρνηση έχει ακυρώσει ουσιαστικά τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε ο βουλευτής του κόμματος τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση κινδυνεύει από το μνημόνιο και όχι από τους υποστηρικτές του ‘όχι’».

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας της Αριστερής Πλατφόρμας με το ΚΚΕ, ο κ. Λεουτσάκος σχολίασε: «Προσωπικά εγώ θα το επιθυμούσα. Αλλά δυστυχώς η πολιτική του ΚΚΕ, της ηγεσίας του όχι του κόσμου, νομίζω ότι έχει μια απόκλιση, πολιτική και ιδεολογική και δεν ανταποκρίνεται στην ιστορική του αποστολή».

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:02