18/07/2019 11:13:26
23.11.2009

Μια «αστεία» σύλληψη με πολλή διαπόμπευση...

Αν κάποιος μπορεί να κατηγορηθεί για φό νο χωρίς να έχει βρεθεί το αντικείμενο του εγκλήματος, δηλαδή το πτώμα, με τον ίδιο τρόπο μπορεί να κατηγορηθεί και μια νεαρή κοπέλα ως αρχιτρομοκράτισσα, χωρίς να υπάρχει καν πειστήριο!

Αυτό πάντως συνέβη με την 22χρονη Αντι γόνη Χελιώτη, την οποία «τσουβαλιάσανε» αστυνομικοί τα ξημερώματα του Σαββάτου και την έσυραν στην ανάκριση με κατηγορη τήριο που θυμίζει... Ερυθρές Ταξιαρχίες για συμμετοχή της στους Πυρήνες της Φωτιάς! Ποιο ήταν το φοβερό πειστήριο που συνέδεε την κοπέλα με την οργάνωση, σύμφωνα με τα τζιμάνια της αντιτρομοκρατικής; Ένα αποτύπωμά της σε κηροπήγιο, δηλαδή σε κινητό αντικείμενο, που βρέθηκε λένε στη λεγόμενη γιάφκα Χαλανδρίου.

Κι εδώ αρχίζουν τα «κουφά». Αυτό το τόσο «σοβαρό» πειστήριο που φόρτωσε στη μικρή δύο κακουργήματα, δεν συμπεριλαμβάνε ται στην 73σέλιδη έκθεση κατάσχεσης στην οποία καταγράφονται περί τα 800 αντικείμε να (ακόμα και γόπες τσιγάρων), δεν έχει επι δειχθεί ποτέ στην κατηγορούμενη, ούτε στην ανακρίτρια, δεν υπάρχει αποτυπωμένο σε φωτογραφία που να συνοδεύεται από έκθεση πραγματογνωμοσύνης για το αποτύπωμα!

Τελικά η κοπέλα μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους... Η «τρομοκρατία» του νηπιαγωγεί ου δεν πέρασε...

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.