search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:04
MENU CLOSE

Έμειναν 10 ώρες χωρίς νερό εξαιτίας …της συμμορίας του χαλκού

31.08.2015 14:43
Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Έρχονται διακοπές νερού - Media

Αγανάκτηση και οργή προκαλεί η δράση των θρασύτατων κακοποιών οι οποίοι δεν δίστασαν να θέσουν εκτός λειτουργίας ακόμη και αντλιοστάσιο λεηλατώντας τον χαλκό από τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό της ΔΕΗ στο Χορτιάτη που είχε ως συνέπεια να μείνει χωρίς νερό μία ολόκληρη περιοχή στη Θεσσαλονίκη.

 

Αγανάκτηση και οργή προκαλεί η δράση των θρασύτατων κακοποιών οι οποίοι δεν δίστασαν να θέσουν εκτός λειτουργίας ακόμη και αντλιοστάσιο λεηλατώντας τον χαλκό από τον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό της ΔΕΗ στο Χορτιάτη που είχε ως συνέπεια να μείνει χωρίς νερό μία ολόκληρη περιοχή στη Θεσσαλονίκη.

Οι ασυνείδητοι δράστες  αφαίρεσαν τον ογκώδη μετασχηματιστή που τροφοδοτούσε το ενδιάμεσο κεντρικό αντλιοστάσιο της Δ.Ε.Υ.Α. Χορτιάτη σε δύσβατη δασική περιοχή του Φιλύρου που τροφοδοτεί ολόκληρο το ομώνυμο δημοτικό διαμέρισμα προκειμένου να πάρουν ελάχιστη ποσότητα χαλκού ευτελούς αξίας.

Οι υπηρεσίες του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη πληροφορήθηκαν για το συμβάν από τα συστήματα τηλεειδοποίησης που έχουν εγκατασταθεί στο χώρο και ειδοποίησαν άμεσα τη ΔΕΗ και τις αστυνομικές αρχές. Παράλληλα η Δ.Ε.Υ.Α. Χορτιάτη υπέβαλλε μήνυση κατά αγνώστων, ενώ τα ειδικά της συνεργεία όπως και της ΔΕΗ εργάστηκαν προκειμένου να αποκαταστήσουν το ταχύτερο τις ζημιές που προκλήθηκαν από την κλοπή.

Μάλιστα λόγω της έκτασης της ζημιάς, η βλάβη αποκαταστάθηκε μετά από 10 ολόκληρες ώρες, οπότε και επανήλθε η υδροδότηση στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Φιλύρου.

Να σημειωθεί ότι η λεγόμενη «συμμορία του χαλκού» είχε ξαναχτυπήσει τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις τον περασμένο χρόνο, ενώ πριν λίγες εβδομάδες (τέλος Ιουλίου) οι ασυνείδητοι κακοποιοί λεηλάτησαν αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑ Χορτιάτη σε άλλη δασική περιοχή του Φιλύρου με αποτέλεσμα να στερέψουν οι βρύσες σε ολόκληρο το δημοτικό διαμέρισμα για περίπου οκτώ ώρες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 22:03