search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:37
MENU CLOSE

Γιατί μια 17χρονη αφού τραγούδησε μπροστά στον Πάπα, ξέσπασε σε κλάματα; (Video)

01.09.2015 11:02
Δικάζεται στη Ρόδο ιερέας για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος: Αποκάλεσε «κοπρόσκυλα» όσους υπέγραψαν τη Συμφωνία των Πρεσπών - Media

Εξομολογήθηκε στον Ποντίφικα ότι έχει μια σπάνια δερματική πάθηση και έχει πέσει θύμα μπούλινγκ

 

Για πρώτη φορά σε τηλεδιάσκεψη μέσω δορυφόρου ο Πάπας Φραγκίσκος μίλησε από το Βατικανό με παιδιά από τις ΗΠΑ. Η Valerie Herrera είναι 17 ετών. Είχε επιλεγεί να είναι μια από τις κοπέλες που θα συνομιλούσε μέσω δορυφόρου με τον ηγέτη των καθολικών. Ο Ποντίφικας για πρώτη φορά στα χρονικά με τη βοήθεια της τεχνολογίας, θα μιλούσε από το Βατικανό με μια ομάδα μαθητών από το Σικάγο, με μια ομάδα πιστών σε μια εκκλησία στο Τέξας και με μια ομάδα αστέγων στο Λος Άντζελες.

Όταν έγινε η σύνδεση με το Σικάγο ο Πάπας μίλησε με τα παιδιά και στη συνέχεια η Valerie Herrera άρχισε να ψέλνει. Ο Πάπας ενθουσιάστηκε από τη φωνή της και άρχισε να τη ρωτάει διάφορα πράγματα για τη ζωή της. Η Valerie βούρκωσε.

Εξομολογήθηκε ότι πάσχει από μια σπάνια δερματική πάθηση και όταν ο Πάπας την ευλόγησε η 17χρονη ξέσπασε.

Είπε στον Πάπα ότι λόγω της πάθησης της δεν ήταν λίγες οι φορές που έπεσε θύμα μπούλινγκ από άλλα παιδιά. Ο Πάπας θα επισκεφτεί τις ΗΠΑ στα τέλη Σεπτεμβρίου.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01