19/12/2018 19:01:39

Πρώην σκλάβα του σεξ των τζιχαντιστών: «Μας αλυσόδεναν στον ήλιο» (Photos)

Πρώην σκλάβα του σεξ των τζιχαντιστών: «Μας αλυσόδεναν στον ήλιο» (Photos) - Media

 

Την φρικτή ζωή μιας σκλάβας του σεξ των τζιχαντιστών διηγείται στο νέο της βιβλίο η 18χρονη Τζινάν, η οποία είχε πουληθεί σε δύο άνδρες, έναν πρώην αστυνομικό και έναν ιμάμη. Η 18χρονη Γιαζίντι κατάφερε να δραπετεύσει από τον τελευταίο ιδιοκτήτη της, κλέβοντας κάποια κλειδιά.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στον σύζυγό της, σε καταυλισμό στο Κουρδιστάν.

«Μας βασάνισαν, προσπάθησαν με τη βία να μας κάνουν να αλλαξοπιστήσουμε. Αν αρνούμασταν, μας χτυπούσαν, μας αλυσόδεναν έξω στον ήλιο, μας ανάγκαζαν να πιούμε νερό με νεκρά ποντίκια μέσα. Μερικές φορές μάς απειλούσαν ότι θα μας βασάνιζαν με ηλεκτρισμό» δήλωσε η 18χρονη πρώην σκλάβα του σεξ και εξήγησε:

«Αυτοί οι άντρες δεν είναι άνθρωποι. Το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι ο θάνατος και το πώς θα σκοτώσουν. Παίρνουν διαρκώς ναρκωτικά. Αναζητούν εκδίκηση για το οτιδήποτε. Λένε ότι μία μέρα το Ισλαμικό Κράτος θα κυριαρχήσει σε ολόκληρο τον κόσμο».

Επιπλέον, είπε ότι «Οι μαχητές κυκλοφορούσαν ανάμεσά μας, γελώντας δυνατά και τσιμπώντας μας από πίσω». Η Τζανίν ανέφερε τα λόγια ενός άνδρα που επιθυμούσε να αγοράσει μια σκλάβα του σεξ:

«Αυτή εδώ έχει μεγάλα στήθη. Αλλά θέλω μία Γιαζίντι με μπλε μάτια και ανοιχτό δέρμα. Αυτές είναι προφανώς οι καλύτερες. Διατίθεμαι να καταβάλω το αντίτιμο»

Τέλος, η 18χρονη κατέληξε: «Αν επιστρέψουμε στο σπίτι, θα γίνουν κι άλλες γενοκτονίες εις βάρος μας. Η μόνη λύση είναι να μας παραχωρήσουν μία περιοχή που θα έχει διεθνή προστασία».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.