22/11/2019 21:42:18

Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΙ: Καληνύχτα και καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή συκοφαντιών (Videos)

Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΙ: Καληνύχτα και καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή συκοφαντιών (Videos) - Media

 

Ήταν μια συνέντευξη (δεύτερος γύρος χαρακτηρίστηκε από κάποιους) που αναμενόταν με αγωνία, χωρίς τελικώς να έχει την ένταση της πρώτης. Παρόλα αυτά το κλείσιμο, ικανοποίησε τελικώς τις προσδοκίες, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να απευθύνει στην Σία Κοσιώνη και τον ΣΚΑΙ, την φράση «Καληνύχτα και καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή συκοφαντιών».

Είχε προηγηθεί η συνέντευξη που κύλησε σε κόσμια πλαίσια, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, να στρέφει τα «βέλη» της κυρίως κατά του πρώην πρωθυπουργού, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή έχει διαλυθεί με ευθύνη δυστυχώς του προέδρου του».

Συμπλήρωσε μάλιστα ακόμα πως οι εκλογές συμφωνήθηκαν ανάμεσα στους δανειστές και τον Αλέξη Τσίπρα «Είναι δεδομένο ότι το πλαίσιο το έθεσαν άλλοι. Το Μαξίμου σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τους δανειστές. Και σε συνεργασία και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ομολογήθηκε από τους δανειστές, δηλώθηκε δημόσια ότι με τηλεφωνήματα μεταξύ τους προετοιμάστηκαν οι εκλογές».

Ερωτώμενη σχετικά με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή, η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε πως «Στο δίλημμα ευρώ ή δημοκρατία, εγώ απαντώ ξεκάθαρα, δημοκρατία».

Ένταση όμως υπήρξε κατά το κλείσιμο της συνέντευξης, όταν η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, ρωτήθηκε σχετικά με το κανάλι της Βουλής, η ίδια απάντησε με ονόματα και αιχμές προς τον ΣΚΑΙ και στελέχη του, με την Σία Κοσιώνη να βιάζεται να κλείσει λόγω έλλειψης χρόνου την συνέντευξη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου να καταλήγει λέγοντας: «Καληνύχτα και καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή συκοφαντιών».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.