search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:48
MENU CLOSE

Το τραπέζι με γαμοπίλαφο, κατσικάκι και… εκλογές έκανε στο Μεϊμαράκη ο Μητσοτάκης

04.09.2015 07:10
Σύνοδος Κορυφής: Χωρίς αναφορά σε κυρώσεις κατά της Τουρκίας – «Τυράκια» στην Άγκυρα για παύση των προκλήσεων - Media

Στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένος ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε μια ανάπαυλα της προεκλογικής του εκστρατείας. 

 

Στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη στα Χανιά βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένος ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε μια ανάπαυλα της προεκλογικής του εκστρατείας. Παρόντες ήταν και η Ντόρα Μπακογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ο Λευτέρης Αυγενάκης και όλοι οι βουλευτές της ΝΔ στην Κρήτη.

Το μενού περιελάμβανε γαμοπίλαφο, καλτσούνια, κατσίκι στον φούρνο και κρεατόπιτα (η περίφημη «τούρτα», όπως τη λένε στα Χανιά) τσικουδιές και… εκλογές, καθώς το συγκεκριμένο θέμα μονοπώλησε τις συζητήσεις. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σχολίασε, πριν από οτιδήποτε άλλο, ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει την εκλογική μάχη απολύτως συσπειρωμένη. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θύμισε ότι και επί των ημερών του επίτιμου τα ποσοστά συσπείρωσης ήταν πολύ υψηλά, αλλά τότε -διευκρίνισε- ήταν άλλες εποχές και άλλη η δύναμη των κομμάτων.

Ο πρώην πρωθυπουργός ρώτησε για το κλίμα που συναντά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις περιοδείες του στην υπόλοιπη χώρα. «Ο κόσμος έχει καταλάβει, πρόεδρε, ότι η ΝΔ λειτουργεί υπεύθυνα και γνωρίζει τα προβλήματα. Αυτό εισπράττω», του απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Όποιος πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια, δεν θα χάσει. Ο λαϊκισμός πρέπει να ηττηθεί», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Πάντως το δείπνο έκλεισε γλυκά με λουκουμάδες και πολλές ευχές για επιτυχία στις εκλογές.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 21:47