search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:07
MENU CLOSE

Στα παρασκήνια της φωτογράφησης της αφίσας του Ποταμιού (Photos)

08.09.2015 09:53
Στα παρασκήνια της φωτογράφησης της αφίσας του Ποταμιού (Photos) - Media

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με την ομάδα συνεργατών του που αποτελείται από τους Χάρη Θεοχάρη, Αθηνά Δρέττα, Γιώργο Μαυρωτά, Ζωή Αποστολοπούλου, Γιώργο Αμυρά και Γιούλη Μενουδάκου συσκέπτονται στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Σεβαστουπόλεως.

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης με την ομάδα συνεργατών του που αποτελείται από τους Χάρη Θεοχάρη, Αθηνά Δρέττα, Γιώργο Μαυρωτά, Ζωή Αποστολοπούλου, Γιώργο Αμυρά και Γιούλη Μενουδάκου συσκέπτονται στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην οδό Σεβαστουπόλεως. Μόνο που η συγκεκριμένη σύσκεψη «καταγράφεται» από το φωτογραφικό φακό, αφού θα αποτελέσει αντικείμενο της προεκλογικής αφίσας του Ποταμιού.

Η φωτογράφηση έγινε το πρωινό της Κυριακής από τον γνωστό  φωτογράφο Τάσο Βρεττό και η αφίσα αναμένεται να βγει το απόγευμα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και όλες τις μεγάλες πόλεις.

Το σχεδιασμό της προεκλογικής καμπάνιας του Ποταμιού έχουν αναλάβει ο γνωστός επιχειρηματίας Στρατής Μούγερ που εγκατέλειψε προσωρινά τη δουλειά του και ο πολυπράγμων πολιτικός επιστήμονας Νίκος Γιατρομανωλάκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01