search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:57
MENU CLOSE

Το Ναύπλιο στο δίκτυο δήμων των εκλεκτών ελληνικών γεύσεων

10.09.2015 21:47
Το Ναύπλιο στο δίκτυο δήμων των εκλεκτών ελληνικών γεύσεων - Media

Στο δίκτυο δήμων των εκλεκτών ελληνικών γεύσεων, εντάχθηκε η πόλη, με στόχο την ανάδειξη και προβολή της γαστρονομικής παράδοσης της περιοχής

 

Ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλιέων ενέκρινε το καταστατικό και την συμμετοχή του δήμου στο «δίκτυο δήμων των εκλεκτών ελληνικών γεύσεων».

Πρόκειται για ένα δίκτυο όπου συμμετέχουν οι δεκαεπτά αναπτυξιακές εταιρείες και οι δήμοι μέλη τους.

Στόχος του Δικτύου των Ελληνικών Εκλεκτών Γεύσεων, είναι η υλοποίηση δράσεων για την ανάδειξη και προβολή της γαστρονομικής παράδοσης, με προϊόντα που διαθέτουν ποιότητα, φήμη και άμεση σύνδεση με την περιοχή παραγωγής, με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της αγροτικής οικονομίας και του τουρισμού.

Το Δίκτυο θα αξιοποιήσει το υλικό και τα εργαλεία που θα δημιουργηθούν μέσω του σχεδίου συνεργασίας και θα έχει βιώσιμη προοπτική, ευρεία απήχηση και εθνικό χαρακτήρα γι’ αυτό και η δημιουργία του υιοθετήθηκε πρόσφατα από την ΚΕΔΕ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:57