search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:37
MENU CLOSE

Λαϊκή Ενότητα: Το παλιό και διεφθαρμένο καθεστώς το επανέφερε ο ίδιος ο Τσίπρας

17.09.2015 05:32
Διαμαρτυρία της ΛΑΕ στον Πειραιά για τον ΟΛΠ και το ασφαλιστικό, ανήμερα των Θεοφανίων - Media

Η Λαϊκή Ενότητα σχολιάζει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Attica.

 

Η Λαϊκή Ενότητα σχολιάζει με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό Attica. Με ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του κόμματος, αναφέρεται στην απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Λαϊκή Ενότητα και είπε: «Αυτοί που έφυγαν χθες ανοίγοντας το δρόμο της επιστροφής του παλιού και διεφθαρμένου καθεστώτος δεν θα έχουν κανένα λόγο να έρθουν αύριο να στηρίξουν μία προσπάθεια, οπότε δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε για αυτό. Ο καθένας έχει τραβήξει το δρόμο του».

Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας, σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Το παλιό και διεφθαρμένο καθεστώς το επανέφερε στο προσκήνιο ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράφοντας και ψηφίζοντας στη Βουλή το σφαγιαστικό τρίτο Μνημόνιο, μαζί με τους πολιτικούς εκπροσώπους αυτού του καθεστώτος. Και μ’ αυτούς τους πολιτικούς ετοιμάζεται ο Αλέξης Τσίπρας να συγκυβερνήσει μετεκλογικά. Τελικά, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αντί να «ξεμπερδέψει με το παλιό», κατέφερε να γίνει μέρος του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:37