search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:46
MENU CLOSE

Σοκαριστικό: Ιάπωνας ψαράς έπιασε τεράστιο μεταλλαγμένο ψάρι έξω από τη Φουκουσίμα (Photos)

17.09.2015 09:55
Σοκαριστικό: Ιάπωνας ψαράς έπιασε τεράστιο μεταλλαγμένο ψάρι έξω από τη Φουκουσίμα (Photos) - Media

Ένα ψάρι έξω από την ανθρώπινη φαντασία έπιασε ο Ιάπωνας ψαράς Χιρακάσα Χιρόσι, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Φουκουσίμα.

 

Ένα ψάρι έξω από την ανθρώπινη φαντασία έπιασε ο Ιάπωνας ψαράς Χιρακάσα Χιρόσι, στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Φουκουσίμα.

Το ψάρι, εκτός από τεράστιο (το μήκος του φθάνει τα δύο μέτρα), έχει και τρομακτική όψη και μοιάζει με λυκόψαρο, τα οποία συνήθως ζουν στα βάθη του Ατλαντικού και του Ειρηνικού.

Η όψη τους μάλιστα τα έχει κάνει «πρωταγωνιστές» και στο Animal Planet, ενώ το μήκος τους, σε «κανονικές» συνθήκες δεν ξεπερνάει τα 1,2 μέτρα.

 

Η ανησυχία για τις επιπτώσεις της πυρηνικής καταστροφής στη Φουκουσίμα κορυφώνεται με τέτοια «ευρήματα», μια και συχνά έχουν αλιευθεί ψάρια στα οποία ανιχνεύθηκε ακτινοβολία χιλιάδες φορές πάνω από το όριο ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται ότι η καταστροφή στη Φουκουσίμα, το 2011,  ήταν η μεγαλύτερη μετά την έκρηξη στο Τσέρνομπιλ το 1986.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:42