21/01/2020 15:21:54

Γιατί η Ρενέ Ζελβέγκερ δεν είναι πια έτσι; Οι πλαστικοί είναι κατηγορηματικοί: από τις επεμβάσεις (Photos)

Γιατί η Ρενέ Ζελβέγκερ δεν είναι πια έτσι; Οι πλαστικοί είναι κατηγορηματικοί: από τις επεμβάσεις (Photos) - Media

 

Τη μία έλεγε ότι ήταν κουρασμένη, την άλλη ότι είχε κακό make-up. Ό,τι πάντως, και να ισχυριζόταν η Ρενέ Ζελβέγκερ, δεν μπορούσε να κρύψει τις αλλαγές στο πρόσωπο της, που ήταν προς το χειρότερο.

Η κάποτε όμορφη ηθοποιός είχε ένα πολύ ωραίο και γλυκό πρόσωπο. Ενώ οι ρυτίδες που σχηματίζονταν στο μέτωπο της όταν έκανε μορφασμούς, ήταν το σήμα κατατεθέν της. Πλέον είναι αγνώριστη, τα χαρακτηριστικά της έχουν αλλοιωθεί και έχει ένα μόνιμο πρήξιμο.

Το «radaronline» ζήτησε τη γνώμη ειδικών οι οποίοι επιβεβαιώνουν όλοι το εξής. Η διάσημη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της αγαπημένης ταινίας «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς έχει κάνει μπότοξ στο μέτωπο, λίφτινγκ στα μάτια, «γεμίσματα» στα μάγουλα και στα χείλη, πλαστική στη μύτη. Επίσης, καταλήγουν στο ότι ενώ στην αρχή υπεβλήθη σε καλή δουλειά, τελικά το παράκανε και για αυτό έχει αλλάξει τόσο.

Ήταν έτσι...

Και έγινε έτσι...

Πριν και μετά

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.