search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:04
MENU CLOSE

Γιατί η Ρενέ Ζελβέγκερ δεν είναι πια έτσι; Οι πλαστικοί είναι κατηγορηματικοί: από τις επεμβάσεις (Photos)

24.09.2015 13:51
Γιατί η Ρενέ Ζελβέγκερ δεν είναι πια έτσι; Οι πλαστικοί είναι κατηγορηματικοί: από τις επεμβάσεις (Photos) - Media

Η κάποτε όμορφη ηθοποιός είχε ένα πολύ ωραίο και γλυκό πρόσωπο. Πλέον είναι αγνώριστη, τα χαρακτηριστικά της έχουν αλλοιωθεί και έχει ένα μόνιμο πρήξιμο.

 

Τη μία έλεγε ότι ήταν κουρασμένη, την άλλη ότι είχε κακό make-up. Ό,τι πάντως, και να ισχυριζόταν η Ρενέ Ζελβέγκερ, δεν μπορούσε να κρύψει τις αλλαγές στο πρόσωπο της, που ήταν προς το χειρότερο.

Η κάποτε όμορφη ηθοποιός είχε ένα πολύ ωραίο και γλυκό πρόσωπο. Ενώ οι ρυτίδες που σχηματίζονταν στο μέτωπο της όταν έκανε μορφασμούς, ήταν το σήμα κατατεθέν της. Πλέον είναι αγνώριστη, τα χαρακτηριστικά της έχουν αλλοιωθεί και έχει ένα μόνιμο πρήξιμο.

Το «radaronline» ζήτησε τη γνώμη ειδικών οι οποίοι επιβεβαιώνουν όλοι το εξής. Η διάσημη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της αγαπημένης ταινίας «Το ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς έχει κάνει μπότοξ στο μέτωπο, λίφτινγκ στα μάτια, «γεμίσματα» στα μάγουλα και στα χείλη, πλαστική στη μύτη. Επίσης, καταλήγουν στο ότι ενώ στην αρχή υπεβλήθη σε καλή δουλειά, τελικά το παράκανε και για αυτό έχει αλλάξει τόσο.

Ήταν έτσι…

Και έγινε έτσι…

Πριν και μετά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:03