search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:52
MENU CLOSE

Υπάρχει και Σον Πεν Νο2: Ο γιός του! (Photos)

28.09.2015 08:52
Υπάρχει και Σον Πεν Νο2: Ο γιός του! (Photos) - Media

Η ομοιότητα δε χωρά αμφιβολία. Ο Σον Πεν «πέρασε» την γοητεία του στον γιο του, τον 22χρονο Χόπερ. 

 

Η ομοιότητα δε χωρά αμφιβολία. Ο Σον Πεν «πέρασε» την γοητεία του στον γιο του, τον 22χρονο Χόπερ. Ο νεαρός έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον πατέρα του και κάνει «μπαμ» η συγγένεια. Η κόρη του Αμερικανού ηθοποιού πάλι,  η 24χρονη Ντίλαν Φράνσις είναι πολύ όμορφη και μοιάζει περισσότερο στην μαμά της, την ηθοποιό Ρόμπιν Ράιτ.

Τα δύο αδέρφια έκαναν μια κοινή επίσημη εμφάνιση στην επίδειξη μόδας του Σαλβατόρε Φεραγκάμο κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο.

Και τα δύο παιδιά έχουν ακολουθήσει τα βήματα των γονιών τους, και έχουν γίνει ηθοποιοί. Η Φράνις δουλεύει και ως μοντέλο. Πριν λίγα χρόνια είχε ένα σύντομο ειδύλλιο με τον Ρόμπερτ Πάτινσον, τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Λυκόφως». Ενώ έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί από τα social media, διατηρώντας χαμηλό προφίλ και απέχοντας από την μανία των selfie!

Η κόρη πήρε την ομορφιά της μαμάς

Και ο γιος τη γοητεία του πατέρα…

Σε παλιότερη οικογενειακή φωτογραφία 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01