search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:38
MENU CLOSE

«Χτύπησε» τατουάζ με τον αδερφό του ο Βαγγέλης Μόρας – «Έφυγε» πριν λίγους μήνες από λευχαιμία (Video)

29.09.2015 11:34
Οργισμένο ξέσπασμα Μόρα: «Ντροπή να λένε ότι έστησα ματς» - Media

Έχουν περάσει λίγοι μήνες από την ημέρα που ο Δημήτρης Μόρας, αδερφός του Βαγγέλη, έφυγε από τη ζωή νικημένος-μετά από γενναία μάχη μαζί της-από τη λευχαιμία.

 

Έχουν περάσει λίγοι μήνες από την ημέρα που ο Δημήτρης Μόρας, αδερφός του Βαγγέλη, έφυγε από τη ζωή νικημένος-μετά από γενναία μάχη μαζί της-από τη λευχαιμία.

Ο διεθνής αμυντικός από την πρώτη στιγμή δήλωσε πως θα αφιερώσει το υπόλοιπο της καριέρας και της ζωής του στο «αίμα» του και στην εκστρατεία για να γίνουν περισσότεροι άνθρωποι δότες μυελού των οστών.

Πλέον δεν θα κουβαλά απλώς μέσα στην ψυχή, το μυαλό και την καρδιά του τον Δημήτρη, αλλά και πάνω στο δέρμα του. Ο Λαρισαίος άσος της Βερόνα σημάδεψε το αριστερό του χέρι με ένα μεγάλο τατουάζ με τη μορφή του αδερφού του.

«Ο ήρωάς μου. Ο άγγελός μου. Ο αδερφός μου. Μαζί οραματιζόμαστε. Αφύπνιση συνείδησης. Γίνε δότης μυελού των οστών και σώσε ζωές», έγραψε στο Instagram ο Βαγγέλης Μόρας.

 

 

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:37