search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:37
MENU CLOSE

Συνάντηση Μηταράκη με τον γιο του Μπελέρη: «Η υποψηφιότητα του Φρέντυ συμβολίζει αγώνες του απανταχού Ελληνισμού για ίσα δικαιώματα και δικαιοσύνη»

26.04.2024 14:35
mitarakis_mpeleris_2604_1460-820_new

Ο βουλευτής Χίου με τη Νέα Δημοκρατία, κ. Νότης Μηταράκης, συναντήθηκε με τον γιο του υποψήφιου ευρωβουλευτή με το κόμμα Φρέντι Μπελέρη, Πέτρο.

«Συναντήθηκα με τον Πέτρο Μπελέρη, γιο του Φρέντυ Μπελέρη, υποψήφιου Ευρωβουλευτή με τη @neademokratia. Η υποψηφιότητα του Φρέντυ δεν είναι προσωπική, συμβολίζει αγώνες του απανταχού Ελληνισμού για ίσα δικαιώματα και δικαιοσύνη.

Λυπηρό στην Ευρώπη σήμερα να πρέπει να υποστηρίζει την υποψηφιότητα ο γιος, καθώς ο πατέρας άδικα κρατείται, κατά παράβαση των αξιών του κράτους δικαίου. Υποψηφιότητα που στηρίζουμε όλοι. Κάλεσα τον Πέτρο να μας επισκεφτεί στη Χίο, σύντομα ελπίζω να έρθει και ο Φρέντυ», έγραψε σε ανάρτησή του ο βουλευτής της ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Αιχμές Σπίρτζη κατά Κασσελάκη, «του εύχομαι να γίνει δύο φορές πρωθυπουργός αλλά τα εργαλεία δείχνουν ότι δεν υπάρχει τέτοια προοπτική»

Μητσοτάκης με Ιερώνυμο: «Η συνεργασία μας θεσμικά ήταν, είναι και θα παραμείνει στενή» – Αιχμές αρχιεπισκόπου για Βελόπουλο

«Καρφί» Παππά σε Τριαντόπουλο: «Θα δεχθείτε να αρθεί η ασυλία σας για το δυστύχημα των Τεμπών;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 14:34