18/07/2019 06:52:23

Ο πατέρας που έκλεψε την παράσταση στον γάμο της κόρης του και τους έκανε όλους να δακρύσουν! (Photos)

Ο πατέρας που έκλεψε την παράσταση στον γάμο της κόρης του και τους έκανε όλους να δακρύσουν! (Photos) - Media

 

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες από τον γάμο μιας κοπέλας, της Μπρίτανι, στις ΗΠΑ.

Ο πατέρας της νύφης έκλεψε -για καλό- λίγη από τη λάμψη της κόρης του, όταν την ώρα που τη συνόδευε στον γαμπρό ξαφνικά σταμάτησε, άφησε το χέρι της και απομακρύνθηκε… Όλοι τον κοίταξαν απορημένοι ωστόσο αυτό που είχε στο μυαλό του ήταν συγκινητικό και μεγαλειώδες.

Πήγε στον πατριό της κόρης του, τον έπιασε από το χέρι και τον τράβηξε μαζί του. Μαζί συνόδευσαν την Μπρίτανι μέχρι τον μέλλοντα σύζυγό της.

Σύμφωνα με τη φωτογράφο, Delia D. Blackburn ο πατέρας της νύφης Todd Bachman πλησίασε τον πατριό Todd Cendrosky και τον ρώτησε αν ήθελε να τον βοηθήσει να συνοδεύσουν τη Μπρίτανι. "Βοήθησες να τη μεγαλώσουμε" φέρεται να του είπε.

Όπως περιγράφει η Delia D. Blackburn, όσοι ήταν στο γάμο δάκρυσαν. Περισσότερο απ’ όλους η νύφη, αφού ο πατέρας της με την πράξη του έδωσε λύση σε ένα δίλημμα που την είχε απασχολήσει πολύ, καθώς ο πατριός της ήταν ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα στη ζωή της και ήταν πολύ δύσκολο να αποφασίσει ποιος από τους δυο θα τη συνόδευε την ημέρα του γάμου της.

Η φωτογράφος ανέβασε τις φωτογραφίες στην προσωπική της σελίδα στο Facebook και έτσι η συγκινητική ιστορία κάνει τον γύρο του κόσμου.

 

Grab tissues... because you will need it as you look through these pictures. Todd Bachman, father of the bride, brought...

Posted by Delia D Blackburn Photography on Sunday, September 27, 2015

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.