search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 03:17
MENU CLOSE

“Τσίμπησαν” 124 κιλά ακατέργαστης…

21.11.2009 06:25

Oι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, χθες το πρωί, εντόπισαν στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεως αυτοκινήτων, με το οποίο ο αλλοδαπός οδηγός του, κάτοικος Αττικής, μετέφερε εκατόν είκοσι ένα δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 124 κιλών.

Oι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, χθες το πρωί, εντόπισαν στην Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας εταιρίας ενοικιάσεως αυτοκινήτων, με το οποίο ο αλλοδαπός οδηγός του, κάτοικος Αττικής, μετέφερε εκατόν είκοσι ένα δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 124 κιλών. Ο δράστης δεν συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης της αστυνομίας και επιχειρώντας να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, χτύπησε με το όχημά του ένα υπηρεσιακό όχημα. Συνελήφθη μετά από καταδίωξη, ενώ επιπλέον, συνελήφθησαν άλλοι  δύο αλλοδαποί, κάτοικοι Αττικής, οι οποίοι, κινούμενοι με Ι.Χ. αυτοκίνητο, ενεργούσαν ως προπομποί. Τα ναρκωτικά και τα δύο οχήματα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες οδηγήθηκασν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που διενεργεί την προανάκριση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01