19/12/2018 06:35:29

Παναγιώτης Φύσσας: Με εντολή Μιχαλολιάκου η δολοφονία του Παύλου

Παναγιώτης Φύσσας: Με εντολή Μιχαλολιάκου η δολοφονία του Παύλου - Media


 

Χρυσή Αυγή σκότωσε το γιο μου, είπε ο Παναγιώτης Φύσσας σε συνέντευξήν του στη realnews τονίζοντας ότι «ο Μιχαλολιάκος έδωσε την εντολή και οι υπόλοιποι την εκτέλεσαν».

Σκότωσαν τον Παύλο, είπε ο πατέρας του, «γιατί ήταν εμπόδιο στα σχέδιά τους, επειδή η ιδεολογία του ήταν αντίθετη από τη δική τους. Θέλησαν να του κλείσουν το στόμα με αυτόν τον τρόπο. Να τον δολοφονήσουν. Ήξεραν ότι ήταν απέναντι. Από τα τραγούδια και μόνο φαινόταν. Μέσα από αυτά εξέφραζε τις ανησυχίες του για τους φασίστες. Αυτό τους ενοχλούσε. Έπρεπε να του κλείσουν το στόμα» είπε ο Παναγιώτης Φύσσας.

Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, είπε ότι οι χρυσαυγίτες συνεχίζουν τις προκλήσεις, έχουν βεβηλώσει τρεις φορές το μνημείο του Παύλου. «Στο σπίτι μας από κάτω περνάει ένας με την μπλούζα που γράφει «μολών λαβέ». Από το σπίτι μας μπροστά. Προκλητικότατα με μία  μηχανή γερμανική».

Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής σε λαϊκές γειτονιές, λέει ότι εκμεταλλεύονται τη φτώχεια και την ανεργία. «Τα πιάνουν τα προσηλυτίζουν, τους τάζουν –με λίγα λόγια- «λαγούς με πετραχήλια». Παιδιά είναι. Δεν έχουν ζήσει το φασισμό. Δεν τους λένε βέβαια, ότι είναι φασίστες. Δεν τους λένε ότι πιστεύουν στον Χίτλερ. Άλλα πράγματα τους λένε. Τους μιλάνε για την Ελλάδα, αλλά πάντα από την καλή πλευρά. Βέβαια δεν τους λένε και την αλήθεια. Ότι είναι δούλοι των Γερμανών. Τους παραπλανούν» είπε ο Παναγιώτης Φύσσας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.