search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:51
MENU CLOSE

Παναγιώτης Φύσσας: Με εντολή Μιχαλολιάκου η δολοφονία του Παύλου

05.10.2015 06:49
2376302.jpg

Χρυσή Αυγή σκότωσε το γιο μου, είπε ο Παναγιώτης Φύσσας σε συνέντευξήν του στη realnews τονίζοντας ότι «ο Μιχαλολιάκος έδωσε την εντολή και οι υπόλοιποι την εκτέλεσαν».

 

Χρυσή Αυγή σκότωσε το γιο μου, είπε ο Παναγιώτης Φύσσας σε συνέντευξήν του στη realnews τονίζοντας ότι «ο Μιχαλολιάκος έδωσε την εντολή και οι υπόλοιποι την εκτέλεσαν».

Σκότωσαν τον Παύλο, είπε ο πατέρας του, «γιατί ήταν εμπόδιο στα σχέδιά τους, επειδή η ιδεολογία του ήταν αντίθετη από τη δική τους. Θέλησαν να του κλείσουν το στόμα με αυτόν τον τρόπο. Να τον δολοφονήσουν. Ήξεραν ότι ήταν απέναντι. Από τα τραγούδια και μόνο φαινόταν. Μέσα από αυτά εξέφραζε τις ανησυχίες του για τους φασίστες. Αυτό τους ενοχλούσε. Έπρεπε να του κλείσουν το στόμα» είπε ο Παναγιώτης Φύσσας.

Ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, είπε ότι οι χρυσαυγίτες συνεχίζουν τις προκλήσεις, έχουν βεβηλώσει τρεις φορές το μνημείο του Παύλου. «Στο σπίτι μας από κάτω περνάει ένας με την μπλούζα που γράφει «μολών λαβέ». Από το σπίτι μας μπροστά. Προκλητικότατα με μία  μηχανή γερμανική».

Για την άνοδο της Χρυσής Αυγής σε λαϊκές γειτονιές, λέει ότι εκμεταλλεύονται τη φτώχεια και την ανεργία. «Τα πιάνουν τα προσηλυτίζουν, τους τάζουν –με λίγα λόγια- «λαγούς με πετραχήλια». Παιδιά είναι. Δεν έχουν ζήσει το φασισμό. Δεν τους λένε βέβαια, ότι είναι φασίστες. Δεν τους λένε ότι πιστεύουν στον Χίτλερ. Άλλα πράγματα τους λένε. Τους μιλάνε για την Ελλάδα, αλλά πάντα από την καλή πλευρά. Βέβαια δεν τους λένε και την αλήθεια. Ότι είναι δούλοι των Γερμανών. Τους παραπλανούν» είπε ο Παναγιώτης Φύσσας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01