search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:40
MENU CLOSE

Αδιέξοδο στο MEGA – Αρνούνται οι δημοσιογράφοι το νέο «ψαλίδι» στους μισθούς

07.10.2015 05:00
Ο Πέτρος Μπούτος διευθυντής προγράμματος στο Mega μετά την παραίτηση Σασλόγλου  - Media

Σε αδιέξοδο κατέληξε η συνάντηση του διευθύνοντος συμβούλου του MEGA Νίκου Πεφάνη με τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού, οι οποίοι αρνούνται τις νέες μειώσεις στις αποδοχές τους

 

Σε αδιέξοδο κατέληξε η συνάντηση του διευθύνοντος συμβούλου του MEGA Νίκου Πεφάνη με τους δημοσιογράφους του τηλεοπτικού σταθμού, οι οποίοι αρνούνται τις νέες μειώσεις στις αποδοχές τους κατά 10%, 15% και 20%, ανάλογα με το ύψος του μισθού, που ανακοίνωσε η διοίκηση.

Όπως αναφέρει το zoornalistas, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο N. Πεφάνης έκανε λόγο για τρύπα 30 εκατ. ευρώ που έχει ο τηλεοπτικός σταθμός της Μεσογείων, η οποία πρέπει να καλυφθεί δικαιολογώντας έτσι την ανάγκη περαιτέρω περικοπών. Όπως είπε, τα 15 εκατ. ευρώ θα καλυφθούν με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει αποφασιστεί και θα πραγματοποιηθεί σύντομα, από τις μειώσεις αμοιβών υπολογίζεται ότι θα εξοικονομηθούν άλλα 2,5 εκατ. ευρώ ενώ αναζητούνται άλλα 12,5 εκατ. ευρώ για να υπάρξει ισορροπία.

Οι δημοσιογράφοι από την πλευρά τους επέμειναν στην απόφαση τους να μη γίνουν αποδεκτές οι νέες μειώσεις. Δεν αποφάσισαν όμως νέες κινητοποιήσεις, αφήνοντας περιθώριο στον διευθύνοντα σύμβουλο να ενημερώσει αύριο σχετικά τους μετόχους του καναλιού.

Αμέσως μετά ο N. Πεφάνης θα ενημερώσει τους δημοσιογράφους για τις όποιες εξελίξεις, οι οποίοι ανάλογα με τα νέα δεδομένα θα πραγματοποιήσουν νέα συνέλευση για να αποφασίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.

 

Πηγή: zoornalistas

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:40