search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:29
MENU CLOSE

Ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής: «Δεν είναι θανόντας ο Παύλος, είναι δολοφονημένος!»

13.10.2015 13:04
Ξέσπασε η Μάγδα Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής: «Δεν είναι θανόντας ο Παύλος, είναι δολοφονημένος!» - Media

Συνεχίστηκε την Τρίτη η δίκη της Χρυσής Αυγής με την κατάθεση του φίλου του Παύλου Σεϊρλή, την αξιοπιστία του οποίου προσπάθησε να αμφισβητήσει ο συνήγορος του ανθρώπου που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, του Γιώργου Ρουπακιά.

 

Συνεχίστηκε την Τρίτη η δίκη της Χρυσής Αυγής με την κατάθεση του φίλου του Παύλου Σεϊρλή, την αξιοπιστία του οποίου προσπάθησε να αμφισβητήσει ο συνήγορος του ανθρώπου που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, του Γιώργου Ρουπακιά.

«Δεν είναι θανόντας, είναι δολοφονημένος»

Ο συνήγορος υπεράσπισης αποκάλεσε τον Παύλο Φύσσα ως «ο θανόντας», η Μάγδα Φύσσα ξέσπασε από το ακροατήριο: “Όχι άλλο ο θανόντας, είναι δολοφονημένος” Η αντίδραση της προκάλεσε χειροκροτήματα αλλά και την παρέμβαση της προέδρου για επαναφορά στην τάξη.

Ο συνήγορος του Ρουπακιά, κ. Ρουμπέκας, επέμεινε με τις ερωτήσεις του στο αν ο Παύλος Φύσσας κάπνιζε πολύ και αν το βράδυ της δολοφονίας του είχε πιεί πολύ (εν μέσω αντιδράσεων και μουρμουρητών από το ακροατήριο). Ο Π. Σεϊρλής απάντησε πως ο φίλος του ήταν νηφάλιος εκείνο το βράδυ. Ο συνήγορος ρώτησε επίσης αν ο Ρουπακιάς ήταν ταραγμένος πως εξηγεί ο μάρτυρας τη μαχαιριά στον μηρό του θύματος αφού «λέτε τον Ρουπακια επαγγελματία δολοφόνο;». «Εξηγείται, υπάρχει εξήγηση. Ήθελε να χτυπήσει τη μηριαία αρτηρία» απάντησε ο Π. Σεϊρλής.

Οι διάλογοι:

Ρουμπέκας: Είδατε το αυτοκίνητο του Ρουπακιά να κινείται αντίθετα, είχε κίνηση εκείνη την ώρα; 
Σεϊρλής: Όχι
Ρουμπέκας: Ένας επαγγελματίας δολοφόνος θα πήγαινε ανάποδα στην Τσαλδάρη; Πρόεδρος: Περιοριστείτε στους ισχυρισμούς σας. 
Ρουμπέκας: Ο Φύσσας δέχτηκε 3 μαχαιριές η μια εκ των οποίων στο μηρό. Μπορείτε να αιτιολογήσετε γιατί ένας δολοφόνος μπορεί να μαχαιρώσει στο μηρό;
Σεϊρλής: Και βεβαια μπορώ, μηριαία αρτηρία.

(…) 

Συνήγορος: Ήταν ταραγμένος ο Ρουπακιάς;
Σεϊρλής: Άνθρωπος που πιάνει κουβέντα στο κελί πόσο ταραγμένος να είναι;
Ρουμπέκας: Τι σημαίνει KillahP; 
Σεϊρλής: Ήταν το ψευδώνυμο του Παύλου που σημαίνει σκοτώνω το παρελθόν.

Με την έναρξη της διαδικασίας, η Πολιτική Αγωγή δήλωσε στο δικαστήριο πως με την απόρριψη του αιτήματος για προβολή βίντεο από τη δικογραφία κατά την εξέταση των μαρτύρων, όπως και αυτού για μαγνητοφώνηση των πρακτικών, «εμποδίζεται η βαθύτερη και αποτελεσματικότερη έρευνα του δικαστηρίου προς απόδειξη της πραγματικής αλήθειας». Οι συνήγοροι των θυμάτων έκαναν επίσης λόγο για περιορισμό της συνταγματικά κατοχυρωμένης δημοσιότητας της δίκης.

 

Με πληροφορίες από Golden Dawn Watch

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01