search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:12
MENU CLOSE

Το σατιρικό Γαλλικό βίντεο για τη φορολογία αλλά και τη χρήση πλαστικού χρήματος που σαρώνει στο ίντερνετ

16.10.2015 14:39
Κορονοϊός: «Μυρίζει θάνατο εκεί έξω» - Συγκλονίζει η Ζέτα Θεοδωροπούλου που ζει στην Ιταλία - Media

Τι θα κάνατε εάν έπρεπε να πληρώσετε φόρους για τα πάντα στη ζωή σας; Ακόμη και για να πάτε στην τουαλέτα, ή να κάνετε σεξ…

 

 

Τι θα κάνατε εάν έπρεπε να πληρώσετε φόρους για τα πάντα στη ζωή σας; Ακόμη και για να πάτε στην τουαλέτα, ή να κάνετε σεξ…

Όμως πραγματικά δεν πληρώνουμε φόρους για ότι κάνουμε; Φόρο για το σπίτι, φόρο για το αυτοκίνητο φόρο για τα τρόφιμα, φόρο… φόρο… φόρο… Και πλέον για να μην κλέβουμε την εφορία πληρώνουμε τον φόρο όχι με μετρητά, αλλά με πλαστικό χρήμα.

Δείτε το Γαλλικό βίντεο που σατιρίζει όλη αυτή την κατάσταση. Ξεκινάει με έναν άνδρα που κοιμάται και χτυπάει τον ξυπνητήρι. Για να το κάνει να σταματήσει πρέπει να πληρώσει τον φόρο του με πλαστικό χρήμα.

Στη συνέχεια πάει στο μπάνιο για να ετοιμαστεί να φύγει, αλλά για να τρέξει το νερό στη ντουζιέρα πρέπει να βάλει στην ειδική εσοχή την κάρτα του.

Ετοιμάζει το πρωινό του αλλά για να ψηθούν τα ψωμάκια του τοστ, πρέπει να περάσει την ειδικά κάρτα από την τοστιέρα και να πληρώσει τον φόρο του. Το ίδιο για να μπει στο αυτοκίνητο, για να βάλει βενζίνη, ακόμη και για να ανοίξει το κομπιούτερ στο γραφείο του.

Η πληρωμή φόρου για τα πάντα του έχει γίνει εμμονή. Εμμονή να πληρώνει και να περνάει την κάρτα του μέσα από τα ειδικά μηχανήματα. Μέχρι που βγαίνει το βράδυ και σε ένα μπαρ συναντάει μια όμορφη πληθωρική γυναίκα. Τότε…

 

taxes

 

Posted by Gerald Dubois on Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2010

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:10