search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:40
MENU CLOSE

Τα «πήρε στο κρανίο» ο Αποστόλου με Τασία και Βούτση (Video)

16.10.2015 16:51
Τα «πήρε στο κρανίο» ο Αποστόλου με Τασία και Βούτση (Video) - Media

«Εξερράγη» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου και διαμαρτυρόμενος έφυγε από την θέση του και έφτασε μέχρι τα έδρανα του προεδρείου της Βουλής

 

«Εξερράγη» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου και διαμαρτυρόμενος έφυγε από την θέση του και έφτασε μέχρι τα έδρανα του προεδρείου της Βουλής, φωνάζοντας και κάνοντας χειρονομίες. Οι διαμαρτυρίες του υπουργού είχαν αποδέκτες την προεδρεύουσα εκείνη την στιγμή Τασία Χριστοδουλοπούλου αλλά και τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση που καθόταν δίπλα της εκείνη την στιγμή.

Η «έκρηξη» του υπουργού πυροδοτήθηκε αφού ο Ευάγγελος Βανιζέλος πήρε τον λόγο για δεύτερη φορά προκειμένου να απαντήσει στον Ευκλείδη Τσακαλώτο. «Αν είναι δυνατόν», ακούστηκε να λέει ο Βαγγέλης Αποστόλου προς την Τασία Χριστοδουλοπούλου και τον παριστάμενο Νικο Βούτση.

«Ο κ. Αποστόλου θύμωσε όπως είδατε πριν», είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου λίγο αργότερα, δίνοντας τον λόγο στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.   

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01