search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:18
MENU CLOSE

Σκουρλέτης σε Βούλτεψη: Μου θυμίζετε αυτήν που έχει πάθει ερωτική απογοήτευση! (Video)

17.10.2015 10:00
Σκουρλέτης σε Βούλτεψη: Μου θυμίζετε αυτήν που έχει πάθει ερωτική απογοήτευση! (Video) - Media

Τον λόγο μετά την ομιλία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη πήρε χθες στη Βουλή ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος είπε «Δεν αναρωτιέστε πώς μετά από τόσα χρόνια και τέτοιες δυνάμεις που σας στήριζαν φτάσατε να είστε στην αντιπολίτευση;»

 

Τον λόγο μετά την ομιλία του Ευάγγελου Μεϊμαράκη, χθες στη Βουλή, πήρε ο Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος μίλησε για κρίση προσανατολισμού στη Νέα Δημοκρατία ενώ είπε χαρακτηριστικά «Δεν αναρωτιέστε πώς μετά από τόσα χρόνια και τέτοιες δυνάμεις που σας στήριζαν φτάσατε να είστε στην αντιπολίτευση;»

Η παρέμβαση του προκάλεσε την αντίδραση της Σοφίας Βούλτεψη, η οποία κάτι φώναξε από τα βουλευτικά έδρανα.

«Εμένα κυρία Βούλτεψη να σας πω τι μου θυμίζετε, αυτόν ή αυτήν η οποία έχει πάθει ερωτική απογοήτευση… Μας λέγατε πριν τις εκλογές “ψηφίστε κάτι να σωθεί η χώρα” Και τώρα έρχεστε και αλλάζετε ό,τι υποστηρίζατε πριν τις εκλογές. Εάν αυτό δεν είναι κρίση ταυτότητας τότε τι είναι;», της απάντησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας…

Δείτε το video:

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:18