search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:18
MENU CLOSE

Δεν φαντάζεστε τι «βγήκε» από το σπυράκι της ηλικιωμένης γυναίκας που έσπασε η γιατρός (Video)

19.10.2015 16:15
Δεν φαντάζεστε τι «βγήκε» από το σπυράκι της ηλικιωμένης γυναίκας που έσπασε η γιατρός (Video)  - Media

Το σπυρί είχε βγει δίπλα από το μάτι. Ήταν σκληρό και εμπόδιζε ακόμη και την όραση της. Έπρεπε να σπάσει.

 

Το σπυρί είχε βγει δίπλα από το μάτι. Ήταν σκληρό και εμπόδιζε ακόμη και την όραση της. Έπρεπε να σπάσει.

Η δρ Σάντρα Λι, ονομάζεται και «δρ Σπυρί» από τους συναδέλφους της στην Καλιφόρνια. Είναι δερματολόγος με ειδίκευση στους καρκίνους του δέρματος, αλλά συχνά πυκνά έχει φέρει σε πέρας με επιτυχία τη διάνοιξη σπυριών, μεγάλων ή μικρών που ταλαιπωρούν ασθενείς. Έχει επίσης και χιλιάδες ακόλουθους στο youtube, στο οποίο ανεβάζει βίντεο με τις επιτυχίες της.

Η δρ Λι στη συγκεκριμένη περίπτωση έσπασε ένα σπυράκι από μια ηλικιωμένη ασθενή της το οποίο, ή ίδια χαρακτήρισε σαν «η μάνα των σπυριών». Το σπυρί αν και στην επιφάνεια του δεν φαινόταν να μοιάζει μεγάλο εντούτοις, μέσα του έκρυβε μια τεράστια μάζα, την οποία η Λι έβγαλε. Εμπόδιζε μάλιστα την ηλικιωμένη να βλέπει καλά.

Η γιατρός καθαρίζει την περιοχή και με το νυστέρι της κάνει μικρές τομές γύρω από το σπυρί προσπαθώντας να μην πονέσει την ασθενή. Κάνει μια πρώτη προσπάθεια να το σπάσει η οποία αποτυγχάνει και αναγκάζεται να κάνει και άλλη τομή επάνω στη «μύτη» του σπυριού.

Στη συνέχεια σπρώχνει με τα δάχτυλα της και πιέζει. Το σπυρί ανοίγει και από μέσα βγαίνει μια σκληρή ουσία, μαζί με πύον. Και βγαίνει, και δεν σταματά να βγαίνει. Η γιατρός πιέζει το «εξαχθέν προϊόν» το οποίο παρουσιάζει μια ασυνήθιστη σκληρότητα. Τελικά καθαρίζει το εσωτερικό του δέρματος και ανακουφίζει την ασθενή της.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 14:18