search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:32
MENU CLOSE

Και δεύτερο drone κατέπεσε στη Συρία – Αυτή τη φορά αμερικανικό και ο λόγος μηχανική βλάβη

20.10.2015 13:26
Και δεύτερο drone κατέπεσε στη Συρία – Αυτή τη φορά αμερικανικό και ο λόγος μηχανική βλάβη - Media

Δεύτερο μη επανδρωμένο αεροσκάφος κατέπεσε, μέσα σε τέσσερις μέρες, εντός των τουρκικών εδαφών χτες το απόγευμα

 

Δεύτερο μη επανδρωμένο αεροσκάφος κατέπεσε, μέσα σε τέσσερις μέρες, εντός των τουρκικών εδαφών χτες το απόγευμα, μετά την κατάρριψη ίδιου τύπου αεροσκάφους από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις στις 16 Οκτωβρίου, αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η εφημερίδα «Χουριέτ» στην ιστοσελίδα της γράφει ότι πρόκειται για αμερικανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος τύπου Predator, το οποίο κατέπεσε λόγω μηχανικής βλάβης.

Σύμφωνα με τις ανεπίσημες προς το παρόν πληροφορίες, το αεροσκάφος έπεσε στην Αντιόχεια, σε περιοχή που βρίσκεται σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία. Η τουρκική στρατοχωροφυλακή πραγματοποιούσε από χτες το βράδυ έρευνες για να βρεθεί το αεροσκάφος.

Στις 16 Οκτωβρίου οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις είχαν καταρρίψει, σύμφωνα με ανακοίνωση που είχε εκδώσει εκείνη τη μέρα το τουρκικό γενικό επιτελείο, μη επανδρωμένο αεροσκάφος αγνώστων στοιχείων και εθνικότητας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 00:30