search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:22
MENU CLOSE

Ποιος τραγουδιστής σκότωσε κροταλία που δάγκωσε το χέρι φίλου του, και το χέρι έγινε έτσι; Σκληρές φωτογραφίες

27.10.2015 18:14
Ποιος τραγουδιστής σκότωσε κροταλία που δάγκωσε το χέρι φίλου του, και το χέρι έγινε έτσι; Σκληρές φωτογραφίες - Media

Ο τραγουδιστής μετά την επίθεση κατάφερε να σκοτώσει το φίδι αλλά η πράξη του αυτή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.

 

 

Στις ΗΠΑ, ο τραγουδιστής της κάντρι Κέβιν Φάουλερ, θεωρείται από τους πιο γνωστούς στο είδος του. Με την κιθάρα του ξεσηκώνει τον κόσμο στα τοπικά πανηγύρια της Αλαμπάμα, του Τέξας και των άλλων περιοχών. Είναι περιζήτητος. Όμως τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών για την πράξη του να σκοτώσει ένα φίδι και να το ανεβάσει στο Facebook.

Ο Κέβιν βρισκόταν σε περιοδεία στις μεσοπολιτείες και μαζί του είχε πάει και ο φίλος του ο Τόμι. Ένα πρωί ο Τόμι αποφάσισε να βγει λίγο παραπέρα, από ένα χωριό που έμεναν για ένα πανηγύρι και περιπλανήθηκε στην έρημο. Καθώς επέστρεφε στο σπίτι όπου διέμενε η μπάντα και ο Κέβιν, πέρασε δίπλα από μια μεγάλη πέτρα που βρισκόταν στον κήπο.

Άκουσε έναν παράξενο θόρυβο, τον χαρακτηριστικό θόρυβο που κάνουν οι κροταλίες όταν εκνευρίζονται ή όταν είναι έτοιμοι να επιτεθούν. Ο Τόμι ακούμπησε το χέρι του χαμηλά στην πέτρα και έσκυψε να δει. Ήταν σίγουρος πως επρόκειτο για κροταλία αλλά παρόλα αυτά έσκυψε. Σε κλάσματα του δευτερολέπτου το ερπετό τινάχθηκε και τον δάγκωσε στο χέρι. Έμπηξε τα λεπτά αλλά μυτερά του δόντια στην αριστερή του παλάμη και άδειασε μέσα στο δέρμα το τοξικότατο, μέχρι και φονικό, δηλητήριο του.

Ο Τόμι ούρλιαξε και τινάχθηκε πίσω σαν να τον είχαν πυροβολήσει. Οι φωνές και οι απελπισμένες του εκκλήσεις για βοήθεια ακούστηκαν από το σπίτι και όλοι έτρεξαν να δουν τι είχε συμβεί. «Βοήθεια κροταλίας» ούρλιαζε και σφάδαζε στο χώμα. Ο Κέβιν συνηθισμένος από τα ταξίδια του, άρπαξε ένα όπλο και βγήκε έξω μαζί με τους άλλους.

Πάνω από τον Τόμι τον οποίο οι άλλοι σήκωναν για να μεταφέρουν στο νοσοκομείο, έπιασε με την άκρη του ματιού του μια κίνηση. Είδε το φίδι και αμέσως όπλισε και το πλησίασε. Το πυροβόλησε και το σκότωσε. Στη συνέχεια τράβηξε φωτογραφίες το νεκρό ερπετό.

Τις φωτογραφίες ανέβασε στο Facebook. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά πλήθος κόσμου και οπαδοί του, άρχισαν να τον βρίζουν για την πράξη του να σκοτώσει το ερπετό. Τον αποκαλούσαν δολοφόνο. Ύστερα από λίγες ημέρες και αφού ο Τόμι διέφυγε με τη βοήθεια των γιατρών τον κίνδυνο, ο Κέβιν φωτογράφισε το χέρι του, έτσι αποκρουστικό όπως είχε γίνει και το ανέβασε και αυτό στο Facebook.

Το χέρι από το εσωτερικό της παλάμης εκεί που ήταν το δήγμα, είχε πάρει ένα «άρρωστο» κόκκινο χρώμα, είχε πρηστεί και στο σημείο όπου υπήρχαν οι δαγκωματιές, συνέχιζε να στάζει πύον και αίμα. Ύστερα από λίγες ημέρες το ίδιο σημείο είχε αλλάξει. Το χέρι είχε γίνει κατάμαυρο, και είχε πρηστεί τόσο πολύ που έμοιαζε σαν κάποιος να έχει βάλει μια μπάλα κάτω από το δέρμα.

Κάτω από τις φωτογραφίες ο Κέβιν απάντησε στους επικριτές του: «Θα θέλατε αυτό που έπαθε ο φίλος μου ο Τόμι να το πάθει το παιδί σας καθώς θα παίζει στην αυλή του σπιτιού σας; Όταν ήμουν μικρός ένας κροταλίας δάγκωσε τον αδερφό μου και δεν προλάβαμε. Το έκοψαν το πόδι. Όπου βρίσκω αυτά τα ερπετά θα τα θανατώνω».

Στις ΗΠΑ περίπου 7.000 άνθρωποι πέφτουν θύματα από δάγκωμα φιδιών κάθε χρόνο. Εάν μέσα σε 2 ώρες οι γιατροί χορηγήσουν κάποιο αντίδοτο τότε το 99% των περιπτώσεων θα επιβιώσει. Αν όμως υπάρξει καθυστέρηση θα επέλθει ο φριχτός θάνατος μέσα σε 24 – 48 ώρες. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 16:22