search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Ο νέος «Special One», δε λέγεται Μουρίνιο, αλλά Κλοπ – Η Λίβερπουλ πυροβόλησε 3 φορές τη Τσέλσι μέσα στο σπίτι της (δείτε τα γκολ)

31.10.2015 18:40
Το βίντεο που ξεσήκωσε κατακραυγή στην Αγγλία: Τρεις άνδρες κλωτσάνε στο κεφάλι άστεγο, που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο (Video) - Media

Ο Μουρίνιο κάθισε αναπαυτικά στον πάγκο του, όταν από το 4ο λεπτό η Τσέλσι έβαλε γκολ επί της Λίβερπουλ. Που να ήξερε όμως ότι στη συνέχεια θα έτρωγε 3…

 

 

Ο Μουρίνιο κάθισε αναπαυτικά στον πάγκο του, όταν από το 4ο λεπτό η Τσέλσι έβαλε γκολ επί της Λίβερπουλ. Που να ήξερε όμως ότι στη συνέχεια θα έτρωγε 3…

Η Λίβερπουλ, μοιάζει αναγεννημένη μετά την άφιξη του Κλοπ στον πάγκο της ομάδας. Την περίμενε μια δύσκολη αποστολή, στην έδρα της Τσέλσι του υπερόπτη, αλλά εκπληκτικού προπονητή, Ζοσέ Μουρίνιο.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι «ρεντς» έχαναν στο Στάνφορντ Μπριτζ με γκολ του Ραμίρεζ. Όμως ο Κλοπ και η παρέα του δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Λεπτό λεπτό άρχισαν να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο και στο ημίχρονο είχαν ήδη ισοφαρίσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες της Λίβερπουλ, έπαιξαν έξυπνα και στο 74 και στο 84 χτύπησαν και αποτελείωσαν την Τσέλσι. Τελικό σκορ: Τσέλσι 1 – Λίβερπουλ 3.

Την ίδια στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, δεν κατάφερνε να περάσει μέσα από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και έμεινε στο 0 – 0.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:25