search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:05
MENU CLOSE

Πώς να ξεφύγετε από έναν αστυνομικό χρησιμοποιώντας… μαγεία – Απίστευτη φάρσα (Video)

02.11.2015 15:30
Πώς να ξεφύγετε από έναν αστυνομικό χρησιμοποιώντας… μαγεία – Απίστευτη φάρσα (Video) - Media

Για να επιτύχετε να ξεφύγετε από την αστυνομία, θα πρέπει να διαθέτετε κάποιες μαγικές ικανότητες, όπως ο πρωταγωνιστής του βίντεο.

 

 

Για να επιτύχετε να ξεφύγετε από την αστυνομία, θα πρέπει να διαθέτετε κάποιες μαγικές ικανότητες, όπως ο πρωταγωνιστής του βίντεο.

Ο αστυνομικός του οποίου το πρόσωπο είναι καλυμμένο, έπεσε θύμα μιας απίστευτης απάτης, μιας φάρσας την οποία θα θυμάται για καιρό. Η υπηρεσία του δέχτηκε μια κλήση πως ένας άνθρωπος, πιθανότατα μεθυσμένος κάνει φασαρία και συνεχίζει να πίνει σε ένα δρόμο.

Ο αστυνομικός έσπευσε και πράγματι είδε έναν ξανθό άνδρα καθισμένο άνετα στην είσοδο ενός κτιρίου να πίνει αλκοόλ. Τον τελευταίο καιρό η αστυνομία στις ΗΠΑ έχει αγριέψει και ο αστυνομικός με επιτακτικό τρόπο λέει στον άνδρα πως δεν πρέπει να πίνει στη μέση του δρόμου, να κρύψει το μπουκάλι ειδεμή, θα τον συλλάβει.

Αυτό ήταν, ο αστυνομικός «δάγκωσε» το τυράκι της φάρσας. Ο ξανθός «μπεκρής» που φυσικά μόνο μπεκρής δεν είναι, σηκώνεται όρθιος και του λέει πως δεν κάνει τίποτε απλά πίνει χωρίς να ενοχλεί κανένα. Ο αστυνομικός ενημερώνει το κέντρο για την κατάσταση.

Ο πρωταγωνιστής του λέει πως δεν διέπραξε κάποιο αδίκημα και πως είναι διατεθειμένος να βάλει το μπουκάλι σε μια χαρτοσακούλα και να συνεχίζει να πίνει από εκεί, δίχως να προκαλεί. Ο αστυνομικός μόλις το ακούει αυτό, αγριεύει και του λέει πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί.

Τότε ο άνδρας του λέει εντάξει δεν υπάρχει πρόβλημα και θα κρύψει το μπουκάλι. Το πιάνει και το βάζει μέσα στη χαρτοσακούλα. Ο αστυνομικός συνεχίζει να είναι εξαγριωμένος τόσο με την απάθεια όσο και με τις πράξεις του άνδρα απέναντι του. Τον απειλεί με σύλληψη. Και ξαφνικά το μπουκάλι μέσα στη χαρτοσακούλα, εξαφανίζεται.

Ο αστυνομικός δεν πιστεύει αυτό που βλέπει. Αφού δεν υπάρχει μπουκάλι, άρα δεν υπάρχει και το «όπλο του εγκλήματος», άρα δεν υπάρχει το έγκλημα, άρα δεν μπορεί να γίνει η σύλληψη. Με αργές κινήσεις ο άνδρας πιέζει τη σακούλα να του δείξει ότι δεν έχει τίποτε μέσα. Ο αστυνομικός τον ρωτά που έκρυψε το μπουκάλι και ο άνδρας απαντά «ποιο μπουκάλι»

Το όργανο της τάξης νομίζει ότι χάνει το μυαλό του με αυτά που βλέπει και λέει στον άνδρα πως θα του κάνει σωματικό έλεγχο για να βρει το μπουκάλι. Τον ψάχνει αλλά φυσικά δεν βρίσκει τίποτε. Ο άνδρας φεύγει αφού δεν μπορεί να κατηγορηθεί για κάτι, κρατώντας την άδεια χαρτοσακούλα.

Καθώς απομακρύνεται και με γυρισμένη την πλάτη στον εμβρόντητο αστυνομικό, βγάζει από τη σακούλα το μπουκάλι και πίνει μια γουλιά… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46