14/12/2019 07:05:25

Μπουτάρης: Χώρισα και απολαμβάνω την μοναχικότητα μου (Photos)

Μπουτάρης: Χώρισα και απολαμβάνω την μοναχικότητα μου (Photos) - Media

 

«Απολαμβάνω την μοναχικότητά μου» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης, επιβεβαιώνοντας ότι η σχέση του με την 52χρονη Αυστριακή Γκαμπριέλα Σάινερ μετά από 13 χρόνια, είναι πλέον παρελθόν.

Σε συνέντευξή του στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Amagi, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, απαντώντας σε ερώτηση για την προσωπική του ζωή ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε πρώτα απ' όλα στην σύζυγό του που έχασε τη μάχη για τη ζωή και την οποία αγαπούσε όσο τίποτα. «Ήταν η ζωή μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για την τωρινή του συναισθηματική κατάσταση ανέφερε πως στην ηλικία του η εύρεση συντρόφου είναι κάτι πολύ δύσκολο και πως για την ώρα απολαμβάνει την μοναχικότητά του.

Με την Γκαμπριέλα Σάινερ, με την οποία είχε εμφανιστεί σε πολλές εκδηλώσεις, είχε συνδεθεί συναισθηματικά πριν από 13 χρόνια σε μία από τις εκδηλώσεις για την πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης που ήταν η Θεσσαλονίκη.

Τότε είχε πει πως «μιλάει τα ελληνικά καλύτερα από εμένα και από εσένα, είναι γλυκύτατη, έχει βοηθήσει μη κυβερνητικές οργανώσεις, βοήθησε στην κοινωνική πολιτική του Δήμου και σήμερα μετέχει στην ελληνογερμανική συνεργασία».

Όπως ο ίδιος δήλωνε συνειδητά αναζήτησε μια σύντροφο στη ζωή του μετά το θάνατο της επί 50 χρόνια συντρόφου του Αθηνάς και τη βρήκε τελικά στο πρόσωπο της Βιεννέζας Γκαμπριέλα Σάινερ. Είχαν κάνει μαζί και Πρωτοχρονιά στην Αυστρία.

«Μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο, αφού ήμουν γέρος, αλλά δεν είχα παραιτηθεί από την ερωτική διάθεση. Αναζητούσα μια θαλπωρή, τον έρωτα, την οικειότητα και όχι αντικατάσταση της συζύγου μου» δήλωνε ο Γ. Μπουτάρης.

Η Γκαμπριέλα Σάινερ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστρία, όπου ασχολήθηκε με τον χορό και τη μουσική, αλλά από τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του ΄90 βρέθηκε στην Ελλάδα αρχικά στην Αθήνα και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα, για να μαγευθεί όμως σ' ένα ταξίδι της από τις Πρέσπες, όπου έκτισε και το δικό της σπίτι από το 2000 οπότε και δημιούργησε την ΜΚΟ, Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.