search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:38
MENU CLOSE

Μπάχαλο με τα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση: Το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει τον εαυτό του

05.11.2015 15:56
Μπάχαλο με τα ισοδύναμα για τον ΦΠΑ στην εκπαίδευση: Το ΥΠΟΙΚ διαψεύδει τον εαυτό του - Media

Σε σύγχυση βρίσκεται η κυβέρνηση σχετικά με το θέμα των ισοδύναμων μέτρων που θα αντικαταστήσουν την επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

 

 

Σε σύγχυση βρίσκεται η κυβέρνηση σχετικά με το θέμα των ισοδύναμων μέτρων που θα αντικαταστήσουν την επιβολή ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Νωρίς το μεσημέρι, υπήρξαν διαρροές από το υπουργείο Οικονομικών οι οποίες ανέφεραν ότι όχι μόνο το ΚΙΝΟ αλλά το σύνολο των τυχερών παιγνιδιών του ΟΠΑΠ, αφορά η αύξηση της φορολογίας ως ισοδύναμο για την αντικατάσταση του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση, μέτρο που εκτιμάται ότι θα αποδώσει στα δημόσια ταμεία έσοδα ύψους 500 εκατ. ευρώ και έτσι θα υπερκαλυφθεί η μη επιβολή του ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση.

Αργότερα το απόγευμα ωστόσο, νέα διαρροή από το υπουργείο Οικονομικών ανέφερε ότι Τα δημοσιεύματα αναφορικά με την αύξηση της φορολογίας στα τυχερά παιγνίδια του ΟΠΑΠ ως ισοδύναμο για την αντικατάσταση του ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξαν σφοδρές αντιδράσεις για την φορολογία στον ΟΠΑΠ και έτσι το μέτρο πιθανότατα εγκαταλείφθηκε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 01:30