search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:48
MENU CLOSE

Άδωνις Γεωργιάδης: Ακόμα και ο γιος μου, θα κυβερνούσε καλύτερα από τον Τσίπρα!

09.11.2015 05:58
Άδωνις Γεωργιάδης: Ακόμα και ο γιος μου, θα κυβερνούσε καλύτερα από τον Τσίπρα! - Media

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την Πάτρα ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από την Πάτρα ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ακόμη και ο γιος μου, ο Περσέας, που είναι δέκα ετών θα κυβερνούσε καλύτερα από ό,τι ο Τσίπρας», ανέφερε μεταξύ άλλων σύμφωνα με το The Best, ο Αδωνις Γεωργιάδης αφήνοντας παράλληλα  αιχμές για ανθυποψηφίους του που όπως δήλωσε «δεν κάνουν αντιπολίτευση στον πρωθυπουργό». «Εγώ θα κάνω σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα», είπε ο κύριος Γεωργιάδης.

«Στο παρελθόν η ΝΔ κέρδισε την εξουσία χωρίς να λέει ευθέως τι θέλει να κάνει, αλλά στρογγυλεύοντας τα πράγματα και κουβαλώντας μια φοβία για την αριστερά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «το να πάρουμε την εξουσία είναι γλυκό, αλλά αν την πάρουμε χωρίς να έχουμε ξεκαθαρίσει τι θα την κάνουμε, είναι μια τρύπα στο νερό», και συνέχισε: «Πρέπει να την πάρουμε επειδή την αξίζουμε, επειδή έχουμε επιβάλει τις ιδέες μας στην κοινωνία και να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Αυτό είναι το μόνο μέλλον που έχει και η ΝΔ και ο τόπος. Οτιδήποτε άλλο θα είναι συμβιβασμός».

«Είμαι ο μόνος από τους τέσσερις συνυποψηφίους μου που μπορώ να κάνω ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά” είπε, “Εάν δεν νικήσουμε την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς δεν θα φτιάξουμε ποτέ αυτή τη χώρα. Το μόνο κέρδος που μπορεί να μας αφήσει ο κ. Τσίπρας μέσα στη συνολική συμφορά που έφερε είναι που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε αυτή τη σύγκρουση, για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες».

Σχετικά με την εκλογική διαδικασία ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι «η ΝΔ δεν έχει να χάσει τίποτα από μια τηλεμαχία» και σημείωσε ότι «είναι προσβλητικό να υπάρχει φόβος γι’ αυτή». Ακόμη είπε ότι δεν έχει γίνει ουσιαστική συζήτηση και προβολή των θέσεων κάθε υποψηφίου, ώστε να τις γνωρίζουν τα μέλη του κόμματος που θα ψηφίσουν για νέο αρχηγό στις 22 Νοεμβρίου. Ταυτόχρονα τόνισε ότι «δεν υπάρχει κανένας φόβος για τη συνοχή του κόμματος».

Όσον αφορά στις σημερινές δηλώσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση, είπε ότι σε οποιαδήποτε χώρα είχε συμβεί κάτι ανάλογο θα είχε γίνει πολιτικός σεισμός και προσέθεσε: «Απορώ πώς στεκόμαστε ακόμα χωρίς να συμβαίνει τίποτα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:46