search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:46
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: «Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία, έχετε γίνει ρεζίλι…» (Video)

13.11.2015 08:11
Έξαλλος ο Παπαδάκης με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ: «Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία, έχετε γίνει ρεζίλι...» (Video) - Media

Άγριος καυγάς στον αέρα μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη  και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιάννη Αδαμίδη.

 

Άγριος καυγάς στον αέρα μεταξύ του Γιώργου Παπαδάκη  και του προέδρου της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Γιάννη Αδαμίδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Παπαδάκης έδωσε τον λόγο σε έναν τηλεθεατή ο οποίος κατήγγειλε την ΔΕΗ πως του έκοψε το ρεύμα την στιγμή που τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του είναι άνεργοι ενώ έχουν τρία παιδιά, το ένα από αυτά μάλιστα μωρό.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ρώτησε τον άνεργο πόσα χρόνια έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς του και αν έχει πληρώσει τον λογαριασμό της ΕΥΔΑΠ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι εσκεμμένα δεν πλήρωνε το ρεύμα.

Το υπονοούμενο αυτό έβγαλε εκτός εαυτού τον Γιώργο Παπαδάκη.

«Δεν σου επιτρέπω, έρχεσαι εδώ με τον παχυλό μισθό σου και κατηγορείς έναν άνθρωπο άνεργο με τρία παιδιά ότι είναι κακοπληρωτής; Δεν το επιτρέπω αυτό» ξέσπασε ο κ. Παπαδάκης.

«Εσείς είστε εκπρόσωπος της ΔΕΗ ή των συνδικαλιστών;» ρώτησε ο κ. Παπαδάκης τον κ. Αδαμίδη και συμπλήρωσε: «Δεν σας δίνω το δικαίωμα να συνεχίσετε» με τον Γιάννη Αδαμίδη να κάνει λόγο για φασισμό.

«Έχετε την εντύπωση ότι θα ανεχθούμε εδώ να συνεχίσουμε να ακούμε όλα αυτά που λέτε, κάνετε λάθος. Προπαγάνδα στο κόμμα σας», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και ζήτησε από το κοντρόλ να τον βγάλουν από το “παράθυρο”.

«Είστε σε διατεταγμένη υπηρεσία. Εκτίθεστε. Έχετε γίνει ρεζίλι με αυτά που λέτε» είπε ο κ. Παπαδάκης στον Γιάννη Αδαμίδη.

Ακολούθησε ένας πολύ έντονος διάλογος με εκατέρωθεν κατηγορίες.

Δείτε το video:

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33