search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:23
MENU CLOSE

Συνδικαλιστής αυτοπυρπολείται μπροστά στις κάμερες και ο κόσμος παγώνει (Σκληρό βίντεο)

16.11.2015 18:47
Κύπρος: Ρωσικός πύραυλος της Συριακής αεράμυνας το επικρατέστερο σενάριο για το ΑΤΙΑ - Media

Ο συνδικαλιστής ανθρακωρύχος διαμαρτυρήθηκε με τον τρόπο αυτόν, για την πώληση του εργοστασίου που δούλευε, σε ιδιώτες.

 

Ο συνδικαλιστής ανθρακωρύχος διαμαρτυρήθηκε με τον τρόπο αυτόν, για την πώληση του εργοστασίου που δούλευε, σε ιδιώτες.

Το περιστατικό συνέβη στην Μογγολία. Ο Ηγέτης των συνδικάτων των ανθρακωρύχων, ανθρακωρύχος και ο ίδιος, την ώρα που έδινε συνέντευξη τύπου, αυτοπυπροπλήθηκε για να διαμαρτυρηθεί με τον τρόπο αυτό για την πώληση των ορυχείων σε Κινέζους.

Ο ανθρακωρύχος πήρε το λόγο στη συνέντευξη τύπου που έδιναν τα συνδικάτα εξόρυξης άνθρακα. Μέχρι τότε κανείς δεν είχε καταλάβει τι θα επακολουθούσε. «Η κυβέρνηση αποφάσισε να πουλήσει τα ορυχεία σε Κινέζους. Ο κλάδος μας θα λιμοκτονήσει, τα παιδιά μας θα λιμοκτονήσουν. Θυσιάζω τον εαυτό μου για τα παιδιά μου και για το λαό της Μογγολίας», είπε.

Και σχεδόν αμέσως περιέλουσε το σακάκι του, και το καπέλο που φορούσε με ένα εύφλεκτο υγρό. Πριν προλάβει κάποιος να αντιδράσει, έβαλε φωτιά στα ρούχα του και μεταβλήθηκε σε ανθρώπινο πυρσό. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι. 

Οι άλλοι συνάδελφοι του στο πάνελ έπεσαν επάνω στον φλεγόμενο άνδρα και με τα σακάκια τους επιχείρησαν να σβήσουν τις φλόγες. Η φωτιά δεν έσβηνε μέχρι που κάποιος ψυχραιμότερος έφερε έναν πυροσβεστήρα που τον άδειασε επάνω του.

Η κατάσταση της υγείας του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο στη μονάδα εγκαυμάτων.

Στη Μογγολία λειτουργούν σήμερα περισσότερα από 39 ορυχεία, τα οποία βρίσκονται κοντά στην εξαγορά τους από Κινέζους. Οι Μογγόλοι αντιδρούν επειδή πιστεύουν ότι θα πέσουν τα μεροκάματα αλλά και επειδή θεωρούν πως θα απολυθούν πολλοί από αυτούς και τη θέση τους θα πάρουν Κινέζοι εργάτες ανθρακωρύχοι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:22