search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:52
MENU CLOSE

#opIceISIS: Οι Αnonymous δίνουν στοιχεία τζιχαντιστών

17.11.2015 11:30

Όπως είχαν προαναγγείλει, οι Anonymous συνεχίζουν τον δικό τους πόλεμο εναντίον του ISIS και των τζιχαντιστών, μετά και την επίθεση στο Παρίσι.

 

Όπως είχαν προαναγγείλει, οι Anonymous άρχισαν τον δικό τους πόλεμο εναντίον του ISIS και των τζιχαντιστών, μετά και την επίθεση στο Παρίσι.

Κάτω από την «ομπρέλα» του #OpParis, στο Twitter, στο #opIceISIS οι κυβερνο-ακτιβιστές διαρρέουν στοιχεία λογαριασμών τζιχαντιστών και καλούν όποιον διαθέτει κι άλλα να εμπλουτίσει τον κατάλογό τους.

«Φακελώνουν» μάλιστα τους τζιχαντιστές με βάση τη δραστηριότητά τους στα social media.

Ήδη έχουν καταλάβει δεκάδες χιλιάδες λογαριασμούς, πολλοί έχουν κλείσει, ενώ φαίνεται ότι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν, αν και οι «αρνητές» της κίνησής τους υποστηρίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο χάνονται πολύτιμες πληροφορίες που θα μπορούσαν να αντλήσουν οι αρχές από τα accounts.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01