search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 05:05
MENU CLOSE

Απίστευτη ατάκα σε καλλιστεία: «Ο Διονύσιος Σολωμός, ήταν ένας σπουδαίος Κύπριος καλλιτέχνης» (Video)

17.11.2015 13:43
Σκουπιδότοπος της Τουρκίας τα Κατεχόμενα της Κύπρου - Media

Για γέλια ή για κλάματα; Η νεαρή διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία της Κύπρου με την απάντηση που έδωσε άφησε άφωνο τον κόσμο.

 

Για γέλια ή για κλάματα; Η νεαρή διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία της Κύπρου με την απάντηση που έδωσε άφησε άφωνο τον κόσμο.

Ίσως το μοντέλο να ήταν τρακαρισμένο και να είχε άγχος, ίσως βέβαια να ήταν και η κακιά στιγμή, η ουσία είναι πως κατονόμασε τον Έλληνα εθνικό ποιητή Διονύσιο Σολωμό, ως «σπουδαίο Κύπριο καλλιτέχνη».

Η καλλίγραμμη και πανέμορφη κοπέλα ονομάζεται Έλενα Χαραλάμπους και εμφανίσθηκε ενώπιον των κριτών για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Είχε προηγηθεί βέβαια το πέρασμα της με βραδινή τουαλέτα και με μαγιώ από την πασαρέλα και είχε αποσπάσει θετικά σχόλια.

Η Χαραλάμπους φορούσε μια παραδοσιακή γυναικεία Κυπριακή ενδυμασία και περίμενε την ερώτηση που έπρεπε να απαντήσει: «Ποιους σπουδαίους καλλιτέχνες και επιστήμονες έχει αναδείξει η Κύπρος;»

Το μοντέλο το σκέφτηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα, πήρε μια βαθιά ανάσα, γεμάτη αυτοπεποίθηση και απάντησε, κάνοντας πολλούς από το κοινό να τραβάνε τα μαλλιά τους: «Η Κύπρος έχει αναδείξει πάρα πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Διονύσιος Σολωμός που έγραψε τον εθνικό ύμνο.»

Η παρουσιάστρια του διαγωνισμού, θέλησε να κρατηθεί από κάπου για να μη λιποθυμήσει και για να σώσει την κατάσταση, και να βοηθήσει το μοντέλο, την ξαναρωτάει: «Είσαι σίγουρη, ότι ο Διονύσιος Σολωμός κατάγεται από την Κύπρο;»

Το μοντέλο τότε, συνειδητοποίησε πως κάτι δεν πάει καλά με την απάντηση που έδωσε και προσπάθησε να μπαλώσει την κατάσταση: «Όχι, αλλά θεωρώ ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος!!!»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01