search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:23
MENU CLOSE

H Ντρου Μπάριμορ ακούει τις συμβουλές του Στίβεν Σπίλμπεργκ για …33 ολόκληρα χρόνια (Photos)

19.11.2015 14:27
H Ντρου Μπάριμορ ακούει τις συμβουλές του Στίβεν Σπίλμπεργκ για …33 ολόκληρα χρόνια (Photos) - Media

Όταν σε έχει κάνει διάσημη ο Στίβεν Σπίλμπεργκ στην ηλικία μόλις των επτά ετών, ε καλό είναι να πάρεις σοβαρά τις συμβουλές του. 

 

Όταν σε έχει κάνει διάσημη ο Στίβεν Σπίλμπεργκ στην ηλικία μόλις των επτά ετών, ε καλό είναι να πάρεις σοβαρά τις συμβουλές του. Αυτό έχει κάνει ο Ντρου Μπάριμορ που έγινε διάσημη από την ταινία «ΕΤ ο εξωγήινος», όταν ακούμε ήταν μικρούλα με κοτσιδάκια. Ακόμα και σήμερα, η 40χρονη ηθοποιός έχει πάντα στο μυαλό τις συμβουλές που τις έδωσε ο μεγάλος σκηνοθέτης.

«Όταν ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σου δίνει συμβουλές, ακούς», είπε ο Μπάριμορ σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Self». Και θυμήθηκε ότι μετά την επιτυχία που είχε η ταινία, έπεφταν «βροχή» οι προτάσεις για διαφημιστικά. Αλλά ο σκηνοθέτης την απέτρεψε από το να πάρει τέτοια πορεία.

«Θυμάμαι ότι μου είπε: «Σε παρακαλώ μην το κάνεις αυτό». Εγώ και η μαμά μου ζούσαμε μόνες. Τα οικονομικά μας δεν ήταν καλά. Ήταν βασανιστικό να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες. Αλλά μου έλεγε: «μακροπρόθεσμα, θα ανταμειφθείς», εξήγησε η όμορφη ηθοποιός. 

Ντρου Μπάριμορ και Στίβεν Σπίλμπεργκ στα γυρίσματα του «ΕΤ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:23