search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 02:35
MENU CLOSE

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στον ανακριτή οι πρώτοι δέκα συλληφθέντες – Το σαββατοκύριακο οι επόμενοι

26.04.2024 12:07
hooligans_new

Την πόρτα του ανακριτή πέρασαν το πρωί της Παρασκευής οι πρώτοι 10 από τους 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο και τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται οι απολογίες των υπολοίπων.

Οι 10 συλληφθέντες απολογούνται στην 4η ανακρίτρια για κατηγορίες που αφορούν σε παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 7 εξ αυτών αντιμετωπίζουν και την κατηγορία της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες από τη δικογραφία αναφέρουν ότι νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση. Τα χρήματα που κέρδιζαν οι χούλιγκαν από εισιτήρια και προστασία σε καταστήματα και καντίνες, ήταν η αφορμή για συγκρούσεις ανάμεσά τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης ηγετικών στελεχών που έχουν να κάνουν και με την δολοφονία Λυγγερίδη αλλά και με την δράση εν γένει της εγκληματικής οργάνωσης.

Από τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, τα ηγετικά κυρίως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν κάνει «επάγγελμα» την οπαδική τους ταυτότητα, καθώς μέσω αυτής έβγαζαν χρήματα. Ένα από τα ηγετικά μέλη είχε αποκτήσει μάλιστα από αυτα τα «μεροκάματα» ακόμη και καινούργιο αυτοκίνητο. Παράλληλα κέρδιζαν χρήματα και μέσα από κλοπιμαία τα οποία πωλούσαν ακόμη και σε συγγενείς θυμάτων κλοπής.

Διαβάστε επίσης

Τέμπη – Πατέρας θύματος: «Για την τηλεδιοίκηση δεν δώσανε 200.000 και δώσανε 700.000 για τη συγκάλυψη του αιώνα» (video)

Στη «φάκα» δύο μέλη της συμμορίας «Ροζ Πάνθηρες» – Ξάφριζαν κοσμηματοπωλεία – Πάνω από 300.000 ευρώ η λεία τους

Παπανώτας για Κασσελάκη: «Δεν μου ζητήθηκε καμία συνάντηση μαζί του» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06