search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 01:10
MENU CLOSE

Παπανώτας για Κασσελάκη: «Δεν μου ζητήθηκε καμία συνάντηση μαζί του» (Video)

26.04.2024 10:42
papanotas-kasselakis-new

Τη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στην «Αυτοψία» σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας, απαντώντας -μεταξύ άλλων- σε όσα ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την αποπομπή του δημοσιογράφου από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Μέσα από την εκπομπή Happy Day, ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης όφειλε πριν οποιαδήποτε απόφαση να κάνει μια συζήτηση με τον ίδιο, ώστε να ακούσει και τη δική του πλευρά.

«Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ σε επιχείρηση, λαμβάνεις υπόψιν σου και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ενώ χαρακτήρισε «αστείο» να θεωρεί τον εαυτό του ηγέτη με θητεία στην πολιτική μόλις 8 μήνες.

«Το “είμαι και ηγέτης και για μπύρες” βέβαια όταν το λες με 8 μήνες θητεία στην πολιτική ζωή, είναι λίγο αστείο. Ηγέτης αναδεικνύεσαι από τον κόσμο και με μια πορεία. Ηγέτης ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» είπε χαρακτηριστικά.

«Εμένα δεν με άκουσε! Νομίζω πως όταν χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση για κάποια πράγματα που άκουσες, ρωτάς και τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Δεν μου ζητήθηκε καμία συνάντηση μαζί του. Όταν παίρνεις απόφαση για κάποιον άνθρωπο βάσει πραγμάτων που άκουσες, μιλάς και με τον ίδιο, ακούς και τη δική του άποψη.

Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ σε επιχείρηση, λαμβάνεις υπόψιν σου και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν, που αντί να πάνε στην παραλία, πήγαν σε ένα εκλογικό κέντρο και ψήφισαν έναν άνθρωπο. Βάσει αρχών και αξιών οφείλεις να τους υπολογίσεις και αυτούς» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Ιησούς από τη Ναζαρέτ: Πότε θα δούμε φέτος τη θρυλική σειρά

Ελεωνόρα Μελέτη: Η απάντηση στους επικριτές της και on air συγκίνηση (Video)

Στέφανος Κασσελάκης στον Alpha: Θέλω δύο θητείες ως πρωθυπουργός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06