search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:58
MENU CLOSE

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Sinead O’ Connor – Η συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook, που της έσωσε τη ζωή

30.11.2015 06:43
Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Sinead O

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε την Κυριακή η διάσημη τραγουδίστρια Sinead O’Connor, η οποία ενημέρωσε τους θαυμαστές της μέσω Facebook.

 

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε την Κυριακή η διάσημη τραγουδίστρια Sinead O’Connor, η οποία ενημέρωσε τους θαυμαστές της μέσω Facebook.

Η τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα σημείωμα αυτοκτονίας που προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, ανησυχία στο κοινό της και κινητοποίησε την αστυνομία.

Οι αρχές εισέβαλαν στο δωμάτιο που βρισκόταν η O’Connor σε ξενοδοχείο της Ιρλανδίας και η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο.  

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποκτήσεις τον σεβασμό» έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook η O’Connor, η οποία βρίσκεται σε διαμάχη με τον Donald Lunny για τον γιο τους, Shane, τον οποίο η τραγουδίστρια δεν επιτρέπεται να βλέπει.

Η Sinead O’Connor, η οποία έγινε διάσημη με το τραγούδι της «Nothing Compares 2U», στη δεκαετία του 1990, έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια ενώ τον περασμένο Αύγουστο είχε υποβληθεί και σε υστερεκτομή.

«Υπάρχουν τόσα πολλά που περιμένουν από μια γυναίκα να αντέξει» έγραψε η O’Connor  στο συγκλονιστικό της σημείωμα ενώ πρόσθεσε πως «έκλαιγε και ούρλιαζε επί εβδομάδες» και πως «οι τελευταίες δύο βραδιές με τελείωσαν».

«Πήρα υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσω το σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο κάπου στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. (…) Αν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση, τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν καν. Θα μπορούσα να είμαι νεκρή εδώ για εβδομάδες και κανείς να μην το μάθει. (…) Είμαι τόσο φρικτή μητέρα και άτομο, που έχω μείνει μόνη μου» ανέφερε το απελπισμένο σημείωμα της τραγουδίστριας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01