search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:51
MENU CLOSE

Η ιστορία του hashtag που προκάλεσε άφθονο γέλιο στο Twitter: #pare_tilefono_to_syriza (Photos)

07.12.2015 10:46
Η ιστορία του hashtag που προκάλεσε άφθονο γέλιο στο Twitter: #pare_tilefono_to_syriza (Photos) - Media

«#Pare_tilefono_to_syriza» είναι το νεό hashtag που κυκλοφόρησε στο Twitter την Κυριακή, κατά την διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια.

 

«#Pare_tilefono_to_syriza» είναι το νεό hashtag που κυκλοφόρησε στο Twitter, κατά την διάρκεια των επεισοδίων στα Εξάρχεια την Κυριακή.

Αρκετοί χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν χιουμοριστικά την πρωτοβουλία της Ομάδας Νομικής Υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία προτίθονταν να βοηθήσει τους διαδηλωτές που είχαν «μπλεξίματα με τον νόμο».

Το συγκεκριμένο hashtag δημιουργήθηκε όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως όποιος βρίσκεται στη διαδήλωση και χρειάζεται ιατρική είτε νομική βοήθεια, θα μπορούσε να καλέσει έναν τηλεφωνικό αριθμό για να τη ζητήσει: « If you are at the demo in #Athens Number to medial help 6944536452 and legal help 210 3829910 – 3801921, 6944613555».

Χρήστες του Twitter ανέφεραν ότι πρόκειται για τηλεφωνικούς αριθμούς από γραφεία φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ κάποιος ανήρτησε ένα δημοσίευμα του left που είχε γίνει στις 25 Σεπτεμβρίου του 2012 με τίτλο «Νομική υποστήριξη στη διαδήλωση -Διαδώστε», στο οποίο ο τηλεφωνικός αριθμός είναι ίδιος με εκείνον που κυκλοφόρησε στο Twitter την Κυριακή.

Ωστόσο, ο τηλεφωνικός αριθμός ανήκει στις «Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης» 98fm. Σχετικά με τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων που ανήκουν σε έναν ιατρό και έναν δικηγόρο, ο ένας απάντησε δηλώνοντας ότι «είμαστε μία ιατρική βοήθεια κινηματικής δράσης. Είμαστε κινηματικοί και δεν ανήκουμε σε κανένα κόμμα». 

Δείτε μερικά από τα χιουμοριστικά tweets που κυκλοφόρησαν: 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01