search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Μετά το βιβλίο για τον Ανδρέα, η Μαργαρίτα ετοιμάζει… άρλεκιν!

08.12.2015 07:39
Μετά το βιβλίο για τον Ανδρέα, η Μαργαρίτα ετοιμάζει… άρλεκιν! - Media

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου… ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με ένα Αρλεκιν.

 

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου… ξαναχτυπά, αυτή τη φορά με ένα Αρλεκιν.

Η δεύτερη σύζυγος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου μετά το «Ερωτας και Εξουσία», όπως αναφέρει το «Secret» των Παραπολιτικών, όχι μόνο ετοιμάζει το επόμενο βιβλίο της, αλλά έχει ήδη γράψει το μισό.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα με θέμα ένα love story που εκτυλίσσεται στη Μινεσότα της Αμερικής και μιλάει για μια γυναίκα που αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σε έναν «σωστό» Αμερικανό και έναν Ιταλό με μεσογειακό ταμπεραμέντο.

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου, δεν έχει καταλήξει ακόμη στον τίτλο ωστόσο όσοι έχουν μιλήσει,μαζί της λένε ότι το τέλος του θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού θα έχει μια μεγάλη ανατροπή. Η ίδια προς το παρόν το κρατάει επτασφράγιστο μυστικό και έχει φροντίσει να μη διαρρεύσει πουθενά τίποτα, πριν από την κυκλοφορία του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το καλοκαίρι θα βρίσκεται στα ράφια των βιβλιοπωλείων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 23:21