search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 06:50
MENU CLOSE

Η απίστευτη πολυτέλεια που συνοδεύει τα βραβεία Νόμπελ! (Photos)

11.12.2015 11:38
Η απίστευτη πολυτέλεια που συνοδεύει τα βραβεία Νόμπελ! (Photos) - Media

Λάμψη, εντυπωσιακές εμφανίσεις και πολυτέλεια χαρακτηρίζουν την φετινή απονομή των βραβείων Νόμπελ που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Στοκχόλμης.

 

Λάμψη, εντυπωσιακές εμφανίσεις και πολυτέλεια χαρακτηρίζουν την φετινή απονομή των βραβείων Νόμπελ που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Στοκχόλμης.

Η εγκυμονούσα εστεμμένη πριγκίπισσα της Σουηδίας Βικτόρια εμφανίστηκε με την εκθαμβωτική διαμαντένια τιάρα Connaught συνοδευόμενη από τον βραβευμένο με Νόμπελ Χημείας το 2015, τον καναδό Άρθουρ Β. ΜακΝτόναλντ.

Η πριγκίπισσα της Σουηδίας Σοφία φορούσε τη διαμαντένια τιάρα του γάμου της και συνοδεύτηκε από τον βραβευμένο με Νόμπελ Φυσικής το 2015, τον Ιάπωνα Τακάκι Κατζίτα.

Η πριγκίπισσα Μαντλέιν, το μικρότερο παιδί του βασιλιά Καρλ 16ου και της βασίλισσας Σίλβια, φορούσε την τιάρα Aquamarine Koloshnik, συνοδευόμενη από τον βραβευμένο με Νόμπελ Χημείας το 2015, τον αμερικανό Πωλ Μόντριτς.

Η βασίλισσα της Σουηδίας Σίλβια εμφανίστηκε με την τιάρα της από 500 διαμάντια συνοδευόμενη από τον Σουηδό μοριακό βιολόγο και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας Καρλ-Χένρικ Χέλντιν.

Η Μιτσίκο Κατζίτα, σύζυγος του βραβευμένου με Νόμπελ Χημείας Τακάκι Κατζίτα, φόρεσε παραδοσιακή ιαπωνική ενδυμασία συνοδευόμενη από τον βασιλιά της Σουηδίας Καρλ 16ο Γκούσταφ.

Οι νικητές και οι επισκέπτες φωτογραφίζονται κατά την διάρκεια της τελετής με την αίθουσα στολισμένη από φρέσκα λουλούδια, όπως είθισται.

Ο βασιλιάς τη Σουηδίας απένειμε τα βραβεία στους νικητές μπροστά στα μέλη της βασιλικής οικογένειας και στους επισκέπτες.

Οι νικητές του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης για το 2015 χειροκροτήθηκαν, όταν δέχθηκαν το βραβείο τους.

Ο βασιλιάς Χέραλντ ο πέμπτος της Νορβηγίας και η σύζυγός του, βασίλισσα Σόνια παρευρέθηκαν στην τελετή.

Ο πρίγκιπας της Νορβηγίας Χάακον και η σύζυγός του, εστεμμένη πριγκίπισσα Μετ-Μέριτ παρακολούθησαν την τελετή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01